Elektronik Razer Viper V3 HyperSpeed 1.749 TL

Faren geldiğinde ilk kullanım incelemeni yazabilir misin? Mümkünse kullanmaya başladıktan 1 2 gün sonra az da olsa genel rahatsız eden artısı olan özellikleri yazarsan sevinirim. Pil sallanma hissiyatı ağırlık gecikme malzeme kalitesi vs. anlamında.

Cevap yazmayı unutmuşum biraz deneyimledikten sonra yazarım.

Ürün eline bugün ulaşmıştır muhtemelen keşke alsaydım demin dedim fiyatı çok uygundu...

Ürün eline bugün ulaşmıştır muhtemelen keşke alsaydım demin dedim fiyatı çok uygundu...

Siz yazdıktan bir yarım saat sonra elime ulaştı. Bir iki gün denedikten sonra yorumumu yazacağım. İlk bakışta eski mouse'UMA göre ağırlık ve hızını fazlasıyla hissediyorum. Kendi DPI'ım çok hızlı gibi geliyor. Biraz deneyimledikten sonra daha iyi bir incelememi yazarım.

Siz yazdıktan bir yarım saat sonra elime ulaştı. Bir iki gün denedikten sonra yorumumu yazacağım. İlk bakışta eski mouse'UMA göre ağırlık ve hızını fazlasıyla hissediyorum. Kendi DPI'ım çok hızlı gibi geliyor. Biraz deneyimledikten sonra daha iyi bir incelememi yazarım.

İncelemeni bekliyorum eski farenin tam olarak hangi modeldi kendi elimdekiyle karşılaştıracağım gram vs konusunda.

Aga bu mouse Hepsiburada'da 11 bin TL. Maşallah tank gibi 115 gram nasıl kullandın. V3 HyperSpeed 83 gram şu anki mouse daha hafif gelmesi lazım.

🤣🤣

Piyasa da hiç kalmadığı için öyle uçuk bir fiyatta ve gerçekten dediğin gibi tank gibiydi. 😅 farkı çok yoğun hissediyorum. DPI'ımı düşürdüm alışabilmek için.

Piyasa da hiç kalmadığı için öyle uçuk bir fiyatta ve gerçekten dediğin gibi tank gibiydi. 😅 farkı çok yoğun hissediyorum. DPI'ımı düşürdüm alışabilmek için.

Bu cuma Gaming gecesine güzel ürün gelirse almayı düşünüyorum fare anlamında eğer fare gelmezse kablosuz kulaklık gelirse ona da geçiş yapabilirim bilemiyorum çok ikilemdeyim 😂😂. Benim Viper Mini 69gram kablolu olmasına rağmen HyperSpeed ise 83gram nasıl hissederim hiçbir fikrim yok. Merak ediyorum açıkçası...

Bu cuma Gaming gecesine güzel ürün gelirse almayı düşünüyorum fare anlamında eğer fare gelmezse kablosuz kulaklık gelirse ona da geçiş yapabilirim bilemiyorum çok ikilemdeyim 😂😂. Benim Viper Mini 69gram kablolu olmasına rağmen HyperSpeed ise 83gram nasıl hissederim hiçbir fikrim yok. Merak ediyorum açıkçası...

Hafiften ağırı bilemiyorum ama ağırdan hafif gerçekten çok hızlı geldi bana ya.

Hafiften ağırı bilemiyorum ama ağırdan hafif gerçekten çok hızlı geldi bana ya.

Cuma gecesine az kaldı istekleri ileteceğim İncehesap'a belki yorumlardan dolayı HyperSpeed'i tekrar eklerler az da olsa yorumunu alabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı