Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Endlast

Decapat
Daha fazla  
Başlarda Furylevel Z1 veya VXE R1 Pro düşünüyordum. Forumlarda bazı insanlar memnuniyetsizlikler yaşamışlar. VXE zaten Çin malı. Razer kalitesinden ötürü fiyatı buraya kadar çıkarabildim. Pil sıkıntı olmaz. Ağırlık dengesi saçma olmasa yeter. Takılma falan olmasa güzel olur. 18.5 cm yarı claw yarı palm tutuyorum.

4 yıllık basilisk x hyperspeed kullanıcı olarak yazıyorum. Lütfen dikkate al. Sadece duracell pil kullanabiliyorsun diğerleri çok hızlı bitiyor. Ansızın bağlantısı kopuyor pilden kaynaklı. Gecikme vs konularında bir sorun yaşamıyorsun, synapse çok kullanışlı bir arayüz macrosuna kadar çok rahat bir şekilde yazabiliyorsun ama ALMA!
razerın dahili bataryalı mouseları çok iyi fakat pilliler için aynı şeyi söyleyemicem.

Hocam gerçekten o kadar mı? Çin malı markalardan uzak durmak için bütçemede uygun olduğu için dikkatimi çekmişti ama

Pilli olması zaten fareyi eliyor. Ayrıca Razer'in Çinli markalardan hiçbir farkı yok. Ürünleri aynı fabrikada üretiliyor. Bütçen nedir?

Hocam Razer falan da Çin malı, çoğu öyle. Tek farkı VXE'nin yurt dışında bilinip Türkiye'de bilinmemesi.

200 300 çıkarsan scyrox V8 veya V6 alabilirsin, çıkmazsan da Darmoshark M3 s Pro veya VXE R1 Pro bakabilirsin.
Hocam M3S ın malzeme kalitesi kötü. R1 da ise mcudan kaynaklı sanırsam sıkıntı yaşayanlar var galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…