Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

M3 s in malzeme kalitesi iyi diye biliyorum, @egemebb hocam da kullanıyor. R1 de bir sorun yok hocam, bende kullanıyorum.
Egemebb hocam kullanıyorsa mouseun artıları ve eksilerinden bahsedebilir mi acaba? Ben en en başta o fareyi düşünüyordum sonrasında forumlarda malzeme kalitesi şikayeti yüzünden listeden çıkarttım. Siz de VXE R1 kullanıyorsanız claw palm arası kullanan birine önerir misiniz? Üstte çok fazla bombe verilmiş olduğu için baya aşağı kaymış clickler shape olarak uyar mı ki acaba?

Egemebb hocam kullanıyorsa farenin artıları ve eksilerinden bahsedebilir mi acaba? Ben en en başta o fareyi düşünüyordum sonrasında forumlarda malzeme kalitesi şikayeti yüzünden listeden çıkarttım. Siz de VXE R1 kullanıyorsanız claw palm arası kullanan birine önerir misiniz? Üstte çok fazla bombe verilmiş olduğu için bayağı aşağı kaymış Click'ler shape olarak uyar mı ki acaba?

Hocam bende claw palm arası kullanıyorum, tamamen claw kullanamıyorum, tamamen palm da kullanamıyorum. @egemebb hocam bahseder mesajı görünce.

Hocam bende claw palm arası kullanıyorum, tamamen claw kullanamıyorum, tamamen palm da kullanamıyorum. @egemebb hocam bahseder mesajı görünce.
Ben VGN F1 pro da düşünüyordum hocam ama çoğu kişi mouse ilk geldiğinde çift tıklama sorunu yaşamışlar. Servise gönderip gelince de çoğu kişide düzelmiş. Sizce o topa girmeli miyim?

Hocam öyle bir şey olduysa da şu an yoktur. VGN ile VXE aynı marka bu arada.
Evet hocam aynı markanın farklı adlarla satıldığını biliyorum. F1 pro shape olarak çok hoşuma gidiyor. Hatta onu alacaktım parayı ayarlarken araştırmaya devam ettim sorunla karşılaştım. Belki yeni sürümlerinde hatayı düzeltmişlerdir. Egemebb hocam m3s pro hakkında düşüncelerini söylesin ona göre karar vercem. Aslında razer çok hoş gelmişti ama mademki pilli olmasının çok çok büyük bir dezavantaj olduğunu söylüyorsanız haklısınız.
Çok mümkün olacağını sanmamakla birlikte Razer DeathAdder V3 hyperspeede bütçeyi zorlayabilirim. Bir süre düşünmeliyim.

Egemebb hocam kullanıyorsa farenin artıları ve eksilerinden bahsedebilir mi acaba? Ben en en başta o fareyi düşünüyordum sonrasında forumlarda malzeme kalitesi şikayeti yüzünden listeden çıkarttım. Siz de VXE R1 kullanıyorsanız claw palm arası kullanan birine önerir misiniz? Üstte çok fazla bombe verilmiş olduğu için bayağı aşağı kaymış Click'ler shape olarak uyar mı ki acaba?

Bana göre eksisi 0. tek sorunu ben Minecraft'da biraz fazla sert tıklıyorum switch yayları gevşedi. Garantiye göndereceğim Wraith yaparız dedi. Ama böyle çok sert tıklamazsan sorun olmaz. Fare bayağı bir ergonomik her tutuş şekline oluyor. Özellikle ben de claw palm arası tutuyorum. Malzemesi gayet güzel. Fırlatmaz isen bir şey olacağını sanmıyorum.

Bana göre eksisi 0. tek sorunu ben Minecraft'da biraz fazla sert tıklıyorum switch yayları gevşedi. Garantiye göndereceğim Wraith yaparız dedi. Ama böyle çok sert tıklamazsan sorun olmaz. Fare bayağı bir ergonomik her tutuş şekline oluyor. Özellikle ben de claw palm arası tutuyorum. Malzemesi gayet güzel. Fırlatmaz isen bir şey olacağını sanmıyorum.

Gece benim r1'i yanlışlıkla duvara fırlattım, çok hızlı değildi tabii yere düştü ama bir şey olmadı iyi ki.

Gece benim r1'i yanlışlıkla duvara fırlattım, çok hızlı değildi tabii yere düştü ama bir şey olmadı iyi ki.

(Yanlışlıkla) :D

Genelde şans işi oluyor ya. Ben eskisini 10 cm yükseklikten düşürdüm Click triggerlayan plastik kırıldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı