Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Bir desteğe sorayım hocam ona göre size geri dönüş yaparım fikirleriniz üzerine.

@Deiinzz hocam 19 cm el için sizce uygun mudur VXE?

Son düzenleme:
Hocam yeni olaylar oldu, bu konuya bak bir, benim konum.
Temu'da AJ159 farey nasıl 33 TL'ye düşürülür?
Hocam gerçekten güzel bir fırsatmış. Ama temu bana pek güven vermiyor ve yurt dışı malı. Muhattabım olmuyor satış sonrası. O toplara girmek istemiyorum pek. Zaten çok çok extra bir beklentim bulunmamakta. En azından z1 ve r1 de satış sonrası muhattabım var. Birde temudan kargolar geç geliyor sanırsam. Benim 1 hafta içinde çözmem lazım kulaklık ve mouse. R1 şimdi 19cm ele uyar mı uymaz mı sizce? En azından bilgim olsun.

VXE de yurt dışı malı, ama kaliteliler. Temu ile alakasız satıcı önemli konudaki satıcı Ajazz'ın kendisi. Bu konuda sıkıntı yok ama muhattabın olmaz dediğin gibi. Benim elim yaklaşık 18 cm, bana uyuyor. 1 1.5 Cm'den uymayacağını sanmıyorum.

Saolasınız hocam. Ailem de pek temu tarzı yerlerden alışveriş yapmaya yakın bakmıyor. Klavye alacağım zaman Aula F75 alabilirdim temudan. Anneme sorduğumda onunla upraşcağına fazla para ver yurtiçi al uğraştırma beni yurtdışından ürün getirmekle kafasındaydı. Hatta size şöyle söyliyeyim bugün Media dan Cloud 3 mü alayım yoksa Amazon'dan Cloud 2 mi diye konuşuyordum. Sırf yurtdışından geliyor diye Amazon işine girmek istemedi. Ondan istesemde pek mümkün değil gibi duruyor. R1 alıp geçerim yüksek ihtimal.

Anladım hocam, o zaman R1 alabilirsin, ben hala memnunum.

Desteğe sordum Huano İce bery pink dot muş. 80M tıklama ömrü varmış. Hocam. İyi mi oluyor switchlerden fazla anlamıyorum?

Çok takmışsınız hocam switche bu fiyat bandında full Huano kullanıyor, ben memnunum.
Hocam takdığım için değil de bazıları huanonun eski 20M luk switchlerinde double click sorunu yaşıyolarmış da sanırsam bu model de yok. Alıp geçicem zaten bu hafta.

Desteğe sordum Huano İce bery pink dot muş. 80M tıklama ömrü varmış. Hocam. İyi mi oluyor switchlerden fazla anlamıyorum?

Yeni serisi ise güzeldir. Zaten switch ucuz bir şey. Bozulursa gönder garantiye yaparlar ama yaptırmak istemezsen de kendin de yapabilirsin az buçuk lehim bilgisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…