Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Mcudan sıkıntı yaşamazsın, bende aynı mcu kullanan r1'i kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zaten bu fiyat bandında hep aynı mcu kullanılıyor.
Alınır mı yani o zaman Fury Level Z1. Birde bilginiz varsa hocam clicklerdeki baklava desenler grip tape gibi mi yani slikon falan mı yoksa kasanın mazlemesiyle aynı mı?

Alınır mı yani o zaman Fury Level Z1. Birde bilginiz varsa hocam clicklerdeki baklava desenler grip tape gibi mi yani slikon falan mı yoksa kasanın mazlemesiyle aynı mı?
Aldınız mı hocam herhangibir model ben de o fiyat bandındaydım şuan 2k 2.5k arası gidiyorum furylevel Z1- darmoshark m3s - Vgn dragonfly f1 pro arasında kaldım

Aldınız mı hocam herhangibir model ben de o fiyat bandındaydım şuan 2k 2.5k arası gidiyorum furylevel Z1- darmoshark m3s - Vgn dragonfly f1 pro arasında kaldım
Hocam daha almadım ama şuan kafama yatan model Z1. F1 Pro alıp geçecektim başta ama biraz daha derin bir inceleme sonucu çoğu kullanıcı başta çift tıklama sorunu yaşayıp servise gönderdikten sonra sorunları çözülmüş. Kararsızım yine de.

@Deiinzz hocam bu hafta sonuna kadar ya z1 ya da r1 alacağım ama kafam çok karışık. Z1 deki baklava desenleri beni soğutuyor. R1 desek switch konusunda z1 in gerisinde kalıyor. Switchlerinde sorun yaşadınız mı? Birde ben palm ile claw arası tutuyorum. elimi palm gibi yaslayıp parmak uçlarımı biraz kaldırıyorum fazla değil. Bu mouse üst tarafdan bombeli bir shapee sahip. Sorun çıkartır mı sizce tutuş olarak. R1 de birde şuan ön sipariş var stok sıkıntım yok ikisinde de.

He bide sormayı unuttum düz R1 modelinde ortalama kullanım süresi ne kadar.

@Deiinzz hocam bu hafta sonuna kadar ya Z1 ya da R1 alacağım ama kafam çok karışık. Z1'deki baklava desenleri beni soğutuyor. R1 desek switch konusunda Z1'in gerisinde kalıyor. Switchlerinde sorun yaşadınız mı? Bir de ben palm ile claw arası tutuyorum. Elimi palm gibi yaslayıp parmak uçlarımı biraz kaldırıyorum fazla değil. Bu mouse üst tarafdan bombeli bir shapee sahip. Sorun çıkartır mı sizce tutuş olarak. R1 de bir de şu an ön sipariş var stok sıkıntım yok ikisinde de.

He bir de sormayı unuttum düz R1 modelinde ortalama kullanım süresi ne kadar.

Ben R1 SE Plus kullanıyorum, 2 ayı geçti 2 kere şarja taktım, kullanım süresine göre değişecektir ama düz R1 3 5 gün gider. Bende senin gibi tutuyorum fareyi ve elime uygun oluyor. Hiçbir sıkıntı yaşamadım yere düşmesine rağmen switchlerde falan.

Ben R1 SE Plus kullanıyorum, 2 ayı geçti 2 kere şarja taktım, kullanım süresine göre değişecektir ama düz R1 3 5 gün gider. Bende senin gibi tutuyorum fareyi ve elime uygun oluyor. Hiçbir sıkıntı yaşamadım yere düşmesine rağmen switchlerde falan.
Biraz daha düşüneceğim hocam. Peki ya siz şuan olsanız benim yerimde Düz r1 mi tercih edersiniz yoksa z1 mi?

Geri
Yukarı