Razer Viper V3 Hyperspeed bağlanmıyor

BarneY

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde sıfır kutusundan yeni açtığım Razer Viper V3 Hs modeli bulunuyor. Wireless donglesini pc ye kurdum, kendisi otomatik olarak razer synepse uygulamasını indirdi. Sorun şu ki mouse bağlanmıyor. Arkada ki On-Off switchi On yapıyorum ama bağlandığında yanması gereken yeşil ışık yanmıyor. Fare halen kapalı. Pildedir diye düşündüm sıfır fil taktım sorun yine aynı.

Ne yapabilirim bu durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Elimde sıfır kutusundan yeni açtığım Razer Viper V3 Hs modeli bulunuyor. Wireless donglesini pc ye kurdum, kendisi otomatik olarak razer synepse uygulamasını indirdi. Sorun şu ki mouse bağlanmıyor. Arkada ki On-Off switchi On yapıyorum ama bağlandığında yanması gereken yeşil ışık yanmıyor. Fare halen kapalı. Pildedir diye düşündüm sıfır fil taktım sorun yine aynı.

Garantiye vermek en iyisi gibi, fakat biraz elleyin oynayın ayarlarıyla açılır diye tahmin ediyorum. Razer'ın böyle şeyleri var maalesef.

Merhaba. Elimde sıfır kutusundan yeni açtığım Razer Viper V3 HS modeli bulunuyor. Wireless donglesini PC'ye kurdum, kendisi otomatik olarak Razer synepse uygulamasını indirdi. Sorun şu ki mouse bağlanmıyor. Arkada ki On-Off switchi On yapıyorum ama bağlandığında yanması gereken yeşil ışık yanmıyor. Fare halen kapalı. Pildedir diye düşündüm sıfır fil taktım sorun yine aynı.

Öncelikle bu sitedeki gerçek barney stinson benim haberin olsun. Neyse şaka bir yana ürün sıfırsa yeni aldıysan ve garantisi varsa iade et veya değiştir derim.

Uygulama da gözüküyor cihaz üstüne geldiğim de "Device is switched off" yazıyor ama açık durumda. Evet ürün sıfır daha bugün geldi ilk kez pc ye taktım bağlanmıyor. Dokunmadığım yeri kalmadı farenin her yerine itinayla elledim ayıptır söylemesi, pili ters düz değiştirdim farklı pil taktım pc yi defalarca yeniden başlattım nafile bağlanmıyor cihaz kapalı durumda.

Uygulama da gözüküyor cihaz üstüne geldiğim de "Device is switched off" yazıyor ama açık durumda. Evet ürün sıfır daha bugün geldi ilk kez pc ye taktım bağlanmıyor. Dokunmadığım yeri kalmadı farenin her yerine itinayla elledim ayıptır söylemesi, pili ters düz değiştirdim farklı pil taktım pc yi defalarca yeniden başlattım nafile bağlanmıyor cihaz kapalı durumda.
Verin garantiye gitsin hocam ama biraz ağrılıdır Razer'ın garantisi kendimden biliyorum bende.

Verin garantiye gitsin hocam ama biraz ağrılıdır Razer'ın garantisi kendimden biliyorum bende.
Hocam açık konuşmak gerekirse bu fare bana indirim kuponlarıyla 400 TL civarına bedavaya geldi. Bana kablolu güzel bi fare önerin yarın gidip alayım. Bir kere kablosuz aldım onda da böyle bir durum oldu daha da düşünmem sanırım almayı. Valorant oynuyom başka da oyun oynamıyorum zaten pc de...

Hocam açık konuşmak gerekirse bu fare bana indirim kuponlarıyla 400 TL civarına bedavaya geldi. Bana kablolu güzel bi fare önerin yarın gidip alayım. Valorant oynuyom başka da oyun oynamıyom pc de...
Bence Viper'dan devam edin. Veya Deathadder serisinden bir mouse ile değiştirebilirsiniz. Onun dışında Logitech bana gereksiz pahalı geliyor. Onun dışında Glorious'a bakabilirsiniz.

Bence Viper'dan devam edin. Veya Deathadder serisinden bir mouse ile değiştirebilirsiniz. Onun dışında Logitech bana gereksiz pahalı geliyor. Onun dışında Glorious'a bakabilirsiniz.
Hocam sence bir daha alır mıyım Viper, sanmam. Deathadder V3 olabilir o zaman. Firmanın garanti ya da iade sürecini beklemeden alacağım bu arada fareyi onu da göz önünde bulunduralım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı