Razer Viper V3 HyperSpeed vs Razer DeathAdder V3 Pro

Bilal_021

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 2-3 gündür Razer dav 3 Pro kullanıyorum. Daha sonra dikkatimi Razer VV3 HyperSpeed çekti. Neredeyse özellikleri aynı 2 fareninde. Sadece farklar 8KHz ve 10-15 gram hafif olması mı? Ama neredeyse 2 kat daha pahalı. Merak ettim biri aydınlatabilir mi?

İkisi de 8000 Hz destekliyor lakin ikisinin de kutu içeriğinde 8000 Hz dongle mevcut değil.
DeathAdder V3 Pro lityum pil ile gelirken Viper V3 HyperSpeed AA pil ile kullanılıyor. Aradaki 20 gram fark az değil. Viper V3 HyperSpeed sensör pozisyonu kötü. DeathAdder optik switch kullanırken Viper V3 HyperSpeed mekanik switch kullanıyor.
DeathAdder V3 Pro son zamanlarda gereksiz zamlandı. Aralarındaki uçuk fiyat farkının sebebi bu.

İkisi de 8000 Hz destekliyor lakin ikisinin de kutu içeriğinde 8000 Hz dongle mevcut değil.
DeathAdder V3 Pro lityum pil ile gelirken Viper V3 HyperSpeed AA pil ile kullanılıyor. Aradaki 20 gram fark az değil. Viper V3 HyperSpeed sensör pozisyonu kötü. DeathAdder optik switch kullanırken Viper V3 HyperSpeed mekanik switch kullanıyor.
DeathAdder V3 Pro son zamanlarda gereksiz zamlandı. Aralarındaki uçuk fiyat farkının sebebi bu.

Ben ABD'den aldım fareyi. 160 dolardı, hatta HyperSpeed olan 55dolar. Değmez yani 3 kat fiyata.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı