Razer Viper V3 Pro 5.265 TL'ye alınır mı?

• Konuyu başlatan SENTOKI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 214
Seni anlamak gerçekten zor ya, millete sallayıp sallayıp duruyorsun, geçen kanıtlarıyla atıldı cevap bile vermedin :D bu ürünlerin sorunlu olması Wraith ile ilgili değil yurt dışında üretilen ürünün sorunlu olmasıyla ilgili, Wraith sadece ülkemize getirip satıyor, yani anlayamadım gitti seni, ne bu Wraith işten falan mı çıkardı ne bu nefret.
Logitech, Razer fanboyluğu yapıyor sadece. Forumda, millete sallamaktan başka bir özelliğini göremedim "arkadaş"ın.

Siz yan sanayi ürünlerden devam dostum, bizim gibi dev firma ürünlerini kullanan insanlar için "ıvız zıvır" attığın ürünler. Wraith dediğin firmanın sattığı "sadece mouse" ürünleriyle ilgili 300'den fazla şikayeti var, senin kötülediğin popüler markalarının hepsinin toplam şikayeti Wraith'ın yarısına ulaşamıyor hahahah.

Hocam forumda bir sürü insan size karşı çıkıyor hiç kendinizi sorguladınız mı sadece sormak istedim gerçekten cesaretlisiniz.

Hocam forumda bir sürü insan size karşı çıkıyor hiç kendinizi sorguladınız mı sadece sormak istedim gerçekten cesaretlisiniz.
Yeteri kadar deneyimim var, insanları uyarıyorum sadece. Seçim yine kendilerine kalmış. Bir sürü insan karşı çıkmazsa sorun vardır, benim anlayışım bu şekilde günümüz dünyasında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı