Çözüldü Razer Viper V3 Pro 8000Hz düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NinimuRarei

Hectopat
Yer
Tokyo, Japan
Razer Viper V3 Pro 8000Hz modunda bazı oyunlarda düzgün çalışmıyor, örnek olarak grounded ve LoL'de oynamaya çalışırken oyun çok donuyor ve kasıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim? Fareyi yeni aldım. Sorunlu mudur acaba? İade edip yenisini mi sipariş etmeliyim?

Çözüm
Razer Synapse'de güncel olarak gözüküyor.

Biraz bakındım V3 Pro'da sürekli çıkan bir sorunmuş. Reddit'de çözüm olarak Razer'in kendi uninstall uygulamasını kullanıp, sıfırdan tekrar kurulum yapmışlar ve sorun çözülmüş. Bir deneyin isterseniz.
Sorunlu değil. Çoğu oyun 8K Hz'yi sağlıklı şekilde desteklemiyor. Hangi mouse'u kullanırsan kullan zaten o donmalar, kasmalar yaşanacaktı muhtemelen. CPU'ya aşırı yük bindirmesi de cabası. 2K üstüne gerek yok, mouse Hz düşürerek sorunu çözebilirsin.

Razer Viper V3 Pro 8000Hz modunda bazı oyunlarda düzgün çalışmıyor, örnek olarak grounded ve LoL'de oynamaya çalışırken oyun çok donuyor ve kasıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim? Fareyi yeni aldım. Sorunlu mudur acaba? İade edip yenisini mi sipariş etmeliyim?

Çözemezsiniz, sorun farede değil. Ya stabil veremiyor ya da bilgisayarınız kaldırmıyordur. 2K üstü gereksiz, kullanmayın zaten olan pil ömrünüze oluyor.

@ca9an @Mustafa.Kaan sadece anlamadığım şey şu arkadaşımda G PRO X Superlight 2 var onda 8000Hz gayet iyi çalışıyormuş bende niye düzgün çalışmıyor işlemcim Ryzen 7 7900.
1000Hz üstü kullanamıyorum 2000 yapınca da donmalar devam ediyor.

Driverların hepsi güncel mi? 2K da yapmaması lazım.

Razer Synapse'de güncel olarak gözüküyor.

Biraz bakındım V3 Pro'da sürekli çıkan bir sorunmuş. Reddit'de çözüm olarak Razer'in kendi uninstall uygulamasını kullanıp, sıfırdan tekrar kurulum yapmışlar ve sorun çözülmüş. Bir deneyin isterseniz.

Çözüm

Deneyip hemen yazıyorum hocam sağ olun.

Şu an 2000Hz de kasmadan donmadan oynayabiliyorum sağ olun hocam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı