Razer Viper V3 Pro vs Beast X Max

Çalışıyor bir sıkıntı yok. 29 mayısta sipariş verdim 13 haziran'da elime ulaştı. Wraith 8 hazirandan beri satıyor bu arada ben tükenecek diye oradan da sipariş verdim gidip onu iade edeceğim hatta şimdi.
Viper'a benziyor mu? Farklı mı yoksa? Viper Ultimate kullanmıştım bir ara fakat elime küçük gelmişti. Razer Deathadder v3 Pro'dan geçeceğim fakat aklımı kurcalıyor bir yandan.

Viper'a benziyor mu? Farklı mı yoksa? Viper Ultimate kullanmıştım bir ara fakat elime küçük gelmişti. Razer Deathadder v3 Pro'dan geçeceğim fakat aklımı kurcalıyor bir yandan.
Viper V2 Pro'dan geçtim 19x10 fingertip kullanıyorum. Boyutları neredeyse aynı ama yine de elime V2P kadar iyi gelmedi. Yanlardaki kesikli tasarım rahatsız edici ama içinden çıkan griple kapatırım orayı. Altında gelen skatezler inanılmaz kötü. Dots skates ile geliyor. Gidip sitesinde PTFE ve cam skatez satın aldım. Yanında gelen yok maalesef

Hocam şuan bende viper v3 pro ve beast x arasinda kaldim viper 2 kullandım baya memnunundum viper 3 çıksın alırım diyordum kendı acımdan razerin maus konusunda rakibi olmadigini düşünüyordum bu mausu görene kadar sizce hangisini tercih etmeliyim

4 bin hz kullanacak pcmde var 380 hz ASUS rog monitör amd ryzen 7 5800 x3d işlemci 4060 ti ekran karti var o yüzden 4 bin hertzlik mayalara bakıyorum

Hocam şu an bende Viper V3 Pro ve Beast X arasında kaldım. Viper 2 kullandım bayağı memnunundum Viper 3 çıksın alırım diyordum kendı acımdan Razer'in fare konusunda rakibi olmadigini düşünüyordum bu fareu görene kadar sizce hangisini tercih etmeliyim.

4 bin Hz kullanacak PC'mde var 380 Hz ASUS ROG monitör AMD Ryzen 7 5800 X3D işlemci 4060 Ti ekran karti var o yüzden 4 bin Hertz'lik mayalara bakıyorum.

Anlatımından hiçbir şey anlamadım. Viper V3 Pro ile beastx arasında kalmışsın. Viper 2 kullanmışsın (öyle bir mouse yok) Viper 3 almak istiyorsun (öyle bir mouse yok) 4KHz satış taktiği ister 8KHz kullan ister 1KHz aynı şey. Ayrıca böyle deyince mouse öneremeyiz sana. El boyutunu ve tutuş şeklini yazman lazım.

Razer viper v2 pro nasıl yok Razer viper v3 pro nasıl yok anlamadım hocam elim cok küçük daha yeniyim küçük maus almak istiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı