Değiştirme sürtsün bir şey olmaz,değiştirirsen pişman olursun.Viper v3 pro büyük gelebilir beastx iyi olur. WLmouse Beast X Max vs Razer Viper V2 Pro - Gaming Mouse Comparison - EloShapes viper v2 pro eline uyuyorsa beastx max al geç.Aynı boyut.Palm tutuş hocam bu tutuştan rahatsızım aslinda çünkü elim mauspade sürtüyor fps oyunlarinda zorlanıyorum ama bi türlü degistremedim 15 cm elim
Tamam sağ olun ne bileyim klavye farepad hepsi Razer o yüzden ilk tercihimi Razer'dan yana kullanmak istiyordum xbeast delikli olduğu için içine çok toz almaz mi veya ter ne bileyim delikli fare hiç kullanmadım o yüzden cekınıyorım biraz malum fiyatlarida pahalı alip kullanamazsam boşa gider.
logitech süper light 2 nasil bi tercih olur sizce viper 2 ama donanım olarak daha üstün duruyor
Vallahi hocam Viper V3 Pro sipariş vereceğim glba Beast X almaya cekınıyorum o delikli yapısından hafıflıgı çok iyi ama Viper V3 Pro'dan kullanacağım galiba şansimi
Viper V3 Pro aldım vatandan şöyle bir durum var Viper V2 Pro'dan geçtiğim için biraz rahatsız oldum büyük gbi geldi ama gerçekten harika bir fare umarım alisirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.