Razer Viper V3 Pro vs Beast X Max

Palm tutuş hocam bu tutuştan rahatsızım aslinda çünkü elim mauspade sürtüyor fps oyunlarinda zorlanıyorum ama bi türlü degistremedim 15 cm elim

Tamm sağolun ne bilim klavye mauspad hepsi razer o yüzden ilk tercihimi razerdan yana kullanmak istiyordum xbeast delikli olduğu için içine çok toz almaz mi veya ter ne bilim delikli maus hiç kullanmadım o yüzden cekınıyorım biraz malum fiyatlarida pahalli alip kullanamazsam boşa gider

Tamam sağ olun ne bileyim klavye farepad hepsi Razer o yüzden ilk tercihimi Razer'dan yana kullanmak istiyordum xbeast delikli olduğu için içine çok toz almaz mi veya ter ne bileyim delikli fare hiç kullanmadım o yüzden cekınıyorım biraz malum fiyatlarida pahalı alip kullanamazsam boşa gider.

Alır dediğiniz gibi. Eğer çok terliyorsanız ve çok tozlu ortamdaysanız önermem.

Ayrıca elinize rahatsızlık verebilir delikli yapısı.

Steelseriesin delikli olan modelini kullandım 2 gün kullanabildim aerox 5 çok büyük ve kabaydi delikli yapısı rahatsiz etmedi ama onda toza suya dayanıklılık sertifikasi vardi bunda göremedim onu

Superlight 2 kullandım hatta satışa bile koydum. Ben fiyatına göre malzeme kalitesini beğenmedim. Özellikle beyaz rengi sararıyor. Ben 8 ay kullandım. Şu an sararmadı lakin bu yaz aylarında eminim 2 ay içinde sararır. Logitech bu yüzden önermiyorum.
Viper V2 Pro daha mantıklı olur lakin şu aralar çok zamlandı. Bu arada o dediğin donanım farkını anlaman mümkün değil. Logitech kendi sensörünü ürettiği için Pixart sensörler ile karşılaştırmak pek doğru değil.
ATK X1 Ultimate'de bakılabilir veya bütçe yeterse Beast X Max falan.
logitech süper light 2 nasil bi tercih olur sizce viper 2 ama donanım olarak daha üstün duruyor

Vallahi hocam viper v3 Pro sipariş verecem glba beast x almaya cekınıyorum o delikli yapısından hafıflıgı çok iyi ama viper v3 prodan kullanacam galiba şansimi

Viper v3 Pro aldım vatandan şöyle bi durum var viper v2 prodan geçtiğim için biraz rahatsız oldum büyük gbi geldi ama gerçekten harika bir maus umarım alisirim

Son düzenleme:
Vallahi hocam Viper V3 Pro sipariş vereceğim glba Beast X almaya cekınıyorum o delikli yapısından hafıflıgı çok iyi ama Viper V3 Pro'dan kullanacağım galiba şansimi

Viper V3 Pro aldım vatandan şöyle bir durum var Viper V2 Pro'dan geçtiğim için biraz rahatsız oldum büyük gbi geldi ama gerçekten harika bir fare umarım alisirim

Nasıl alıştınmı dostum bende bundan almayı düşünüyorum G PRO X 2 kullandım bu yan tuşları double Click oldu iade ettim G PRO 1 de vardı onun her yeri oluyordu zaten xD G PRO X2 de sol sağ tuşları optik switch yapmışlar yanlarını yapmamışlar double Click olunca uyuz oldum güzel ama kronik sorunlu bu Razer Viper V3 Pro da kronik bir şey var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı