Razer Viper V3 Pro vs Logitech Superlight 2

Bir de burada bu mousetan neden herkes nefret ediyor tüm esporcular Superlight 2 kullanıyor.

Son majör finalinde 1 tane bile GPX ya da Viper yoktu. Dediğin adamlar bizim gibi insanlar değiller. Makine gibi rutinleri var. Monitörlere olan uzaklıklarını bile cetvel ile ölçüyorlar. Her şeyleri o kadar yerine oturmuş bir halde ki küçük bir değişim bile performansa etki eder diye düşündüklerinden kimse ürün değiştiremiyor. Örneğin herkesin QCK kullanmasının sebebi de bu. Kısacası onlar alışkanlıklarıyla oynuyorlar.

1771764047234.png

Son majör finalinde 1 tane bile gpx ya da Viper yoktu. Dediğin adamlar bizim gibi insanlar değiller. Makine gibi rutinleri var. Monitörlere olan uzaklıklarını bile cetvel ile ölçüyorlar. Her şeyleri o kadar yerine oturmuş bir halde ki küçük bir değişim bile performansa etki eder diye düşündüklerinden kimse ürün değiştiremiyor. Örneğin herkesin QCK kullanmasının sebebi de bu. Kısacası onlar alışkanlıklarıyla oynuyorlar.

Eki Görüntüle 2664462

Valorant oynuyorum/izliyorum.

Valorant oynuyorum/izliyorum.

Dediğim her oyunda geçerli. Valorant yeni olduğu için ve nesil farkı da olduğundan yeniliğe daha da açıklar hatta. CS2’ye göre Artisan / QCK oranından da belli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Wraith'inde çoğunluk sponsor🙂.

W1 önerilse neyse de önerilen ürünlerin çoğunda distribütör sadece. Gören sanacak ATK, Lamzu, WLmouse vs. kendi markaları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı