Razer Viper V3 Pro vs Razer Basilisk V3 Pro vs Razer DeathAdder V3 Pro

Weeeii

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, bir süredir mouse bakıyorum.

Şu an, dikkatimi G502X ve Basilisk gibi ergonomik Mouse'lar çekiyor. Ama araştırdıkça önüme tavsiye olarak Basilisk'ten çok Viper ve DeathAdder serisi çıktı.

Özellikle Viper çok övülüyor ama ben elime tam olarak oturan Mouse'ları seviyorum o yüzden simetrik Mouse'lara karşı pek sıcak değilim. Bundan dolayı biraz kararsız kaldım.

Sağ elini kullanan ve Competitive FPS oyunları oynayan bana bunlar arasından hangi fareyi önerirsiniz?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Şu an, dikkatimi G502X ve Basilisk gibi ergonomik Mouse'lar çekiyor. Ama araştırdıkça önüme tavsiye olarak Basilisk'ten çok Viper ve DeathAdder serisi çıktı.

Özellikle Viper çok övülüyor ama ben elime tam olarak oturan Mouse'ları seviyorum o yüzden simetrik Mouse'lara karşı pek sıcak değilim. Bundan dolayı biraz kararsız kaldım.

Sağ elini kullanan ve Competitive FPS oyunları oynayan bana bunlar arasından hangi fareyi önerirsiniz?

Hiçbiri parasını hak etmeyen mouseler

DeathAdder V3 Pro scroll wheel sorunlu, Viper V3 Pro 6-7kya alınmaz, Basilisk V3 Pro 112 gram fare Competitive FPS için kullanması zor + yine scroll wheel sorunu yaygın. Wraith sitesindeki ergo farelere bakın derim. Yukarıda arkadaşın attığı üç fareden hoşunuza giden herhangi birisi alınabilir üçü de FPS için harika fareler. Ek olarak şunu önerebilirim

Hiçbiri parasını hak etmeyen mouseler
Hocam Wraith’in paket açılırsa iade politikası yüzünden oradan almayı düşünmüyorum.

superlight fareler de malzeme kalitesi ve sağlamlık konusunda pek güven vermiyor açıkçası. Ama Waizowl V2’yi ve @handcuffs hocamın attığı Teevolution’u araştıracağım. İkisi de Güzel duruyor.

Yardımlarınız için teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı