Razer Viper V3 vs Scyrox V8 8K vs AJ159 Pro

Bütçe
3000 TL

HellStalkeR

Megapat
Dostlar selamünaleyküm, Razer Viper V3 ile Scyrox V8 8K, bir de AJ159 arasında kaldım. Arkadaşımın önerisi üzerine, Razer markasına sempatim var klavyemden dolayı. Bir de araştırdığımda sensörlerinin çok iyi olduğunu öğrendim fakat Razer kendine has bir sensör kullanıyor, diğerleri yaygın olan iyi bir sensör. Önerileriniz var mı? Bu fiyat bandında "şunu alsan daha iyi" özellikle Razer tarafında tavsiyeniz olur mu? Online FPS ve MOBA oynuyorum, şarj ömrü de önemli; zırt pırt şarja takmak istemem açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer'dan vazgecme uygulaması olsun kulllanımı olsun profesyoneller tarafından tercıh edılen bır marka Razer Viper 3 bence daha mantıklı

Ya da bıraz fıyatı daha yuksek ama Logitech G PRO X Superlight cokk cokk daha ıyı bır tercıh esporcular %14.71 oranıyla tercıh edıyor veya Logitech G PRO dırek ornek verırsem s1mple bu fareyi tercıh edıyor

Razer'dan vazgecme uygulaması olsun kulllanımı olsun profesyoneller tarafından tercıh edılen bır marka Razer Viper 3 bence daha mantıklı.

Hocam profesyonellerin çoğu artık yeni nesil WLmouse gibi markaları kullanıyolar markaya para vermek isteyen biri için Razer ideal tabii.

Ya da bıraz fıyatı daha yuksek ama Logitech G PRO X Superlight cokk cokk daha ıyı bır tercıh esporcular %14.71 oranıyla tercıh edıyor veya Logitech G PRO dırek ornek verırsem s1mple bu fareyi tercıh edıyor
hocam arkadaşın bütçesi 3k yalnız bizde öneririz 5klık mouselar ayrıca e sporcular kullanıyosa o mouse mükemmel mi oluyor

G pro x de viper v3 de sadece marka adı altında satıldığı için kullanılıyor. G pro x in özelliklerinin içinden geçiyor sycrox v8. Marka olarak satılmasa kimse yüzüne bile bakmaz.

Ayrıca e sporcuların kullanması o ürünü çok kaliteli yapmıyor.

G PRO X de Viper V3 de sadece marka adı altında satıldığı için kullanılıyor. G PRO X'in özelliklerinin içinden geçiyor sycrox v8. Marka olarak satılmasa kimse yüzüne bile bakmaz.

Ayrıca e sporcuların kullanması o ürünü çok kaliteli yapmıyor.

Nasıl yapmıyor reıs ıyı mısınız?

Hocam herkesin fikirlerine saygım var fakat bu yanlış bi düşünce

Nasıl yapmıyor reıs ıyı mısınız?
bana gpxin scyroxtan iyi 3 özelliği söyle bütçeyide ele alarak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı