Hocam mouse kalitesi ne zamandan beri ips ve dpiyla ölçülüyoDaha yüksek DPI, daha yüksek IPS, gelişmiş yazılımsal özellikler ve daha fazla yüzey uyumluluğu sunuyor
Hocam herkesin fikirleri önemlidir benim için fakat bu fikirler çok saçma kalite bi esporcunun kullanmasıyla veya sensör dpiyla ölçüyorsunuzSensör gücü, pil ömrü ve marka desteği konusunda daha ıyı razer
Hocam neden bize zıt gitmeye çalışıyor gibisiniz arkadaşın bütçesindeki en iyi ürün scyroxReıs eger Razer dusunmuyorsa arkadas Scyrox v8'den daha ıyı ve daha mantıklı olan ATK Z1
hayır sadece daha ıyı modelelr sunmaya calısıyorumHocam neden bize zıt gitmeye çalışıyor gibisiniz arkadaşın bütçesindeki en iyi ürün scyrox
Hocam neden bize zıt gitmeye çalışıyor gibisiniz arkadaşın bütçesindeki en iyi ürün Scyrox
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse Hocam en ucuz burada var buradan alın rahatınıza bakın bütçenizdeki en iyi ürünDostlar selamünaleyküm, Razer Viper V3 ile Scyrox V8 8K, bir de AJ159 arasında kaldım. Arkadaşımın önerisi üzerine, Razer markasına sempatim var klavyemden dolayı. Bir de araştırdığımda sensörlerinin çok iyi olduğunu öğrendim fakat Razer kendine has bir sensör kullanıyor, diğerleri yaygın olan iyi bir sensör. Önerileriniz var mı? Bu fiyat bandında "şunu alsan daha iyi" özellikle Razer tarafında tavsiyeniz olur mu? Online FPS ve MOBA oynuyorum, şarj ömrü de önemli; zırt pırt şarja takmak istemem açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.