HellStalkeR
Megapat
Bütçe sorunum yok aslında kesinlikle F/P olursa yükseltebilirim fakat gereksiz görüyorum şahsımca İnca Empousa fare kullanıyorum 4 yılı aşkındır sorun yaşamadım o sebeple. V8'in tipini beğenmedim ama ne fark eder al deme sebebiniz nedir diğerlerinden ayıran tarafı nedir?Hocam bu bütçede alabileceğiniz en iyi ürün Scyrox V8
Razer'dan vazgecme uygulaması olsun kulllanımı olsun profesyoneller tarafından tercıh edılen bır marka Razer Viper 3 bence daha mantıklı
Benim gönlümde ondan yana hatta optiği ve PSI değeri daha iyi az daha pahalı bir modelini buldum onu da değerlendiriyorum ama diğer arkadaşlarında fikirleri mantıklı geliyor bakalım kararım ne olacak.
Ya da bıraz fıyatı daha yuksek ama Logitech G PRO X Superlight cokk cokk daha ıyı bır tercıh esporcular %14.71 oranıyla tercıh edıyor veya Logitech G PRO dırek ornek verırsem s1mple bu fareyi tercıh edıyor
Arkadaşım ilk bunu önerdi 5 k bandında yani eğer bu tercihlerde F/P yakalayamazsam zaten o artık işin çıkmaza vardığı tarafta alacağım bir model tuş yerlerinin değişmesi vs çok ergonomik.
Ya da bıraz fıyatı daha yuksek ama Logitech G PRO X Superlight cokk cokk daha ıyı bır tercıh esporcular %14.71 oranıyla tercıh edıyor veya Logitech G PRO dırek ornek verırsem s1mple bu fareyi tercıh edıyor
Arkadaşım ilk bunu önerdi 5 k bandında yani eğer bu tercihlerde F/P yakalayamazsam zaten o artık işin çıkmaza vardığı tarafta alacağım bir model tuş yerlerinin değişmesi vs çok ergonomik.
G PRO X de Viper V3 de sadece marka adı altında satıldığı için kullanılıyor. G PRO X'in özelliklerinin içinden geçiyor sycrox v8. marka olarak satılmasa kimse yüzüne bile bakmaz.
Ayrıca e sporcuların kullanması o ürünü çok kaliteli yapmıyor.
Vay canına eğer bu denli üstün bir modelse V8 kesinlikle derinlemesine bir araştırayım ben markacı değilim hani olmadığımdan 3 yılda 2 klavye ortalamasına sahipken arkadaştan 2. el aldığım Razer ile 5. yılıma girince öyle bir Razer'ci olmuştum. Fakat bu söyleminize göre elinizde test vs varsa görmek isterim bende bakacağım teşekkür ediyorum.
Son düzenleme: