Razer vs Logitech Klavye

Karager

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi ben ilk olarak bu seti toplayacaktım: 1100 TL Ekipman Seti Toplama ama Logitech G710+ denedim ve hiç hoşuma gitmedi. Bir de Razer deneyeyim dedim ve çok beğendim. Acaba HyperX Cloud 2'i azaltıp Cloud Core yapsam o parayla da Razer klavye alsam sizce mantıklı mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer klavye = Kailh switch = çöp. Razer klavye görünüş olarak şekilli şukullu tatlı RGB ile size gülümseyebilir ama içi çöp. G710+ Cherry MX Brown switchi var. Oldukça kaliteli ve iyi. Neresini beğenmediniz?

Cloud 2 yerine F/P olarak Cloud core alabilirsin ama Razer klavye önermiyorum. Corsair K70'e bakabilirsin.

Razer klavye = Kailh switch = çöp. Razer klavye görünüş olarak şekilli şukullu tatlı RGB ile size gülümseyebilir ama içi çöp. G710+ Cherry MX Brown switchi var. Oldukça kaliteli ve iyi. Neresini beğenmediniz?

Cloud 2 yerine F/P olarak Cloud core alabilirsin ama Razer klavye önermiyorum. Corsair K70'e bakabilirsin.
Peki sizce Cloud 2 mi alayım K70 mi ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı