Razer Wolverine V2 alınır mı?

dumancokyavas

Centipat
Daha fazla  
Razer Wolverine V2 alınır mı? Normalde 3.5k civarı bütçem var ancak alacak başka bir şey bulamadım. Bunu almayı planlıyorum ancak yine de önerilere açığım.

Razer Wolverine V2 Chroma - RGB aydınlatmalı tamamen özelleştirilebilir Xbox Series X|S kontrol cihazı (6 çok işlevli tuş, değiştirilebilir çubuk kapağı, saç tetikleme modu) Siyah https://amzn.eu/d/a9lc0AI

Bu modeli yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, genel olarak memnunum, tabii bu kablolu bir model ve belirli bir kullanıcıya hitap ediyor, bunu göz önünde bulundurun. Buna ek olarak daha önceden farklı kontrolcüler kullanmadıysanız ve bu sizin ilk deneyiminiz olacak ise standart XBOX kontrolcülerine göre tuş takımının farklı hizalanması belirli alışma süreci gerektirebilir.

Razer Wolverine V2 Chroma - RGB aydınlatmalı tamamen özelleştirilebilir Xbox Series X|S kontrol cihazı (6 çok işlevli tuş, değiştirilebilir çubuk kapağı, saç tetikleme modu) Siyah https://amzn.eu/d/a9lc0AI

Bu modeli yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, genel olarak memnunum, tabii bu kablolu bir model ve belirli bir kullanıcıya hitap ediyor, bunu göz önünde bulundurun. Buna ek olarak daha önceden farklı kontrolcüler kullanmadıysanız ve bu sizin ilk deneyiminiz olacak ise standart XBOX kontrolcülerine göre tuş takımının farklı hizalanması belirli alışma süreci gerektirebilir.
2800 yerine 5000 vermeye değer mi sence?

2800 yerine 5000 vermeye değer mi sence?
Aslında standart XBOX kontrolcüsü almayı düşünüyordum lakin biraz daha iyi bir şey alabilirim diye düşündüm ve bunda karar kıldım, açıkçası bir fark varmı söylemek zor, sadece ekstraları bulunuyor, mesela RGB, titreşim motoru, daha iyi malzeme kalitesi, ekstra tuşlar veya kablolu olması gibi.

Kullanıcıya oyun deneyiminde fazla bir şey sağlıyor mu tartışılır, sonuçta her iki kontrolcünün de standart olarak ana tuş takımları kullanılıyor.

Bu durumu klavye gibi düşünüyorum, misal şuan ben Steelseries Apex 3 TKL kullanıyorum lakin Apex pro TKL de dikkatimi çekiyordu ama açıkçası bana ekstra bir şey katmıyordu, kısacası belirli bir kullanıcıya hitap ediyor yani tercih meselesi, bu bağlamda standart bir XBOX kontrolcüsü de sizin işinizi görecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı