Razer Wolverine V2 Chroma vs 9. Nesil Xbox kolu

nrkn

Hectopat
Daha fazla  
Almak istediğim Razer ama nedense illa 9. nesil al Xbox kolu al diyenler var. Razer yorumlarına baktım neredeyse çoğu olumlu. Razer özellikler olarak Xbox ile aynı ama swich değiştirilebilir, RGB ışık, fazladan button ve FPS ve araba oyunu için tuş aralığı ayarlama mevcut. 9. nesil Xbox'ın öne geçiren nasıl bir farkı var?

Razer Wolverine V2 Chroma kablolu bir Gamepad yanılmıyorsam ve 3600 TL'ye kablolu Gamepad alınır mı sen karar ver

Razer Wolverine V2 Chroma kablolu bir Gamepad yanılmıyorsam ve 3600 TL'ye kablolu Gamepad alınır mı? Sen karar ver

Kablolu olması sizin için neden bu kadar sorun onu anlamadım. Adamlar zaten ms gecikmesi olmaması için kablolu yapmış. Kablolu veya kablosuz olması benim için önemli değil. Bu Gamepad i kötü yapmaz.

Kablolu olması sizin için neden bu kadar sorun onu anlamadım. Adamlar zaten ms gecikmesi olmaması için kablolu yapmış. Kablolu veya kablosuz olması benim için önemli değil. Bu Gamepad i kötü yapmaz.
Doğrudur fakat şuan günümüzdeki kablosuz teknolojisindeki gecikme aşırı düşük yani farkedilemez derecede , kablolu gamepadler aşırı konforsuz koltuğa uzanıp oyun oynayamiyorsun ve kablosu elinin arasinda dolaşıyor.

Rahatlık konusunda haklısın. Zaten uzanıp oynayabileceğim bir ortamım yok. Xbox'ın kablodan baska artısı olmuyor o zaman. Razer daha iyi kalıyor diğer özelliklerden anlaşılan.

Fps oynayacaksan Razer Chroma, Hyperx Gladiate, Turtle Beach Recon öneririm. Ben Hyperx kullanıyorum ama daha iyileri var tabiki. 3 mt de değişebilen kablosu var bazen konsolda bazen pc de kullanıyorum. Xbox controller overall da kaliteli ama özellikle arkada paddle yoksa fps de zorlanabilirsin.

İki kol karşılaştırıldığında eğer kablosuz olmaması sizin için dert değilse Razer Wolverine v2 bile (chroma olmasa dahi) tek atar. Kalite olarak arada uçurum var.
Razer Wolverine serisindeki mekanik face butonlara bir kere bastığınızda zaten yıllarca o dandirik membran tuşlarla nasıl oynamışım diyeceksiniz. Ekstradan üzerindeki m1 ve m2 butonlarının konumlandırılması ergonomik olarak harika.

Bende öyle düşünüyorum.

Hocam merhabalar,
Hardware Tester şu siteden
Test Circularity kutucuğunu işaretleyip analogları daire içerisinde özensizce tam tur attırıp sonucunu paylaşabilir misiniz?
Bugün bu gamepad'i aldım fakat elimde mevcut olan msi'la kıyasladığımda çok farklı sonuçlar çıkıyor acaba benim aldığım üründe mi bir sorun var teyit etmek isterim.+

şöyle bir sonuç çıktı, ne kadar süre çevirmem gerektiğini belirtmediğiniz için bi 30-40 tur çevirmişimdir her ikisini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…