Elektronik Razer Wolverine V2 Pro Siyah Gamepad 3499 TL

Hali hazırda elimde 9.nesil Xbox kolu var hocam, indirimi görünce iyi bir kol olduğunu sanıp aldım. En iyisi siparişi iptal edeyim.

Benimde beklentim öyle yüksekti valla böyleyse 2. El bile satamam

Iadesini yaptım.
Ben de iadesini yapıyorum hocam şu an.

Hali hazırda elimde 9.nesil Xbox kolu var hocam, indirimi görünce iyi bir kol olduğunu sanıp aldım. En iyisi siparişi iptal edeyim.

Ben de iadesini yapıyorum hocam şu an.
Bende de halihazırda 9. nesil var ama kız kardeşimle oynarız diye 2. kolu almıştım. Güzel bir kampanya yakalarsam 2400 civarına bi 9. nesil çözsem güzel olur.

Bende de halihazırda 9. nesil var ama kız kardeşimle oynarız diye 2. kolu almıştım. Güzel bir kampanya yakalarsam 2400 civarına bi 9. nesil çözsem güzel olur.
Çok mantıklı olur, benimki Microsoft tarafından bir kere değiştirildi. Zaten garantisi de 1-2 aya bitiyor, artık bu nereye kadar giderse. Önceki gamepad'de sol joystick'te drifting vardı, sağ olsun Microsoft yenisini gönderdi.

Hocam bir daha olursa hall effect mod yaptırın ömürlük kola dönüşür.

Alıp iade etmeyi düşünen varsa iadeyle uğraşmadan direkt satın alabilirim. 1 tane almıştım ama 1 kol daha alıp ikilemek istiyorum. Sıfır kapalı kutu olarak düşünen varsa yazabilir.

Alıp iade etmeyi düşünen varsa iadeyle uğraşmadan direkt satın alabilirim. 1 tane almıştım ama 1 kol daha alıp ikilemek istiyorum. Sıfır kapalı kutu olarak düşünen varsa yazabilir.
Itopya satın aldıktan sonra ürünü göndermemesi üzerine iade talebine de bakmıyor. Şaka gibi firma

İtopya satın aldıktan sonra ürünü göndermemesi üzerine iade talebine de bakmıyor. Şaka gibi firma

Muhtemelen kargoya verdiler hocam İtopya güncellemiyor genelde sitedeki göstergeyi.

Onu nereden yaptırabilirim hocam? Hiçbir bilgim yok o konu hakkında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam işlem bu TR'de direkt yapan yerler bulabilirsiniz sanırım Çin'den stickleri temin ettikten sonra. DualSense için yapan çok yer var.

Ya bu arada direkt iade etmeyin kendiniz test edip karar verin en kötü 3500TL'den satabilirsiniz kararınızı etkilemiş gibi olmak istemiyorum. Ben DualSense ve 8BitDo Ultimate Wireless kullanmış biri olarak yorum yaptım belki de benim de beklentim 250 dolarlıktı onu etkisi oldu yorumumda.

Itopya satın aldıktan sonra ürünü göndermemesi üzerine iade talebine de bakmıyor. Şaka gibi firma
Bugün aradım ben sistemlerinde çalışma varmış, yarın tekrar iletişime geçin yardımcı olalım dediler.

Hocam ben iyi bir şey bekliyordum zaten, eğer mevcuttaki kolumdan daha kötü bir performans verecekse gerek yok. Bir nevi 3500 liradan kurtardınız aslında beni, bir de uğraşmaktan. Sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…