Elektronik Razer Wolverine V2 Pro Siyah Gamepad 3499 TL

Çok ilginç, umarım stok ayağına bizim ürünler yalan olmaz.

THH'ye başvururum bu arada :D Şansları yok. Stok bittikten sonra sepette 3,500'den 5000'e çektiler fiyatı. Muhtemelen mağazalarda o fiyattan sattılar sonrasında. Acaba yanlış mı fiyatlandırdılar diye düşünmedim değil :)

Kol elime ulaştı fenasal bir gecikme var. Ergonomisi çok kötü kablosuz kullanmayın FIFA'da vs üzer.

1741609608063.png

DualSense kablolu.

1741609644538.png

DualSense kablosuz.

1741609718309.png

Wolverine V2 Pro kablolu bağlantı kutudan çıkan kablo USB 3.0 portu.

1741609793088.png

Bu da kablosuz.
Hallefect yok, dışında sert plastik var, taşıma çantası yok, gecikme değerleri Pro olmayan kontrolcüden fazla Razer bunu 250 dolara nasıl çıkarmış aklım almıyor. Bana kalırsa 3500TLLik bir kolda değil kutusunu açmadıysanız son kararınızı gözden geçirim derim. Biraz daha denedikten sonra sarı siteye yuvarlıcam kolu.

Ya işin garibi Xbox layoutına sahip ama Xbox kolu ergonomisi yok parmak ağrıtma garantili kol yapmışlar.

Son düzenleme:
Kol elime ulaştı fenasal bir gecikme var. Ergonomisi çok kötü kablosuz kullanmayın FIFA'da vs üzer.

Eki Görüntüle 2442523

DualSense kablolu.

Eki Görüntüle 2442524

DualSense kablosuz.

Eki Görüntüle 2442525

Eki Görüntüle 2442527

Bu da kablosuz.
Hallefect yok, dışında sert plastik var, taşıma çantası yok, gecikme değerleri Pro olmayan kontrolcüden fazla Razer bunu 250 dolara nasıl çıkarmış aklım almıyor. Bana kalırsa 3500TL'lik bir kolda değil kutusunu açmadıysanız son kararınızı gözden geçirim derim. Biraz daha denedikten sonra sarı siteye yuvarlıcam kolu.

Ya işin garibi Xbox layoutına sahip ama Xbox kolu ergonomisi yok parmak ağrıtma garantili kol yapmışlar.

Iadesini yapsam mı hocam? Daha gönderilmedi.

Eki Görüntüle 2442523

DualSense kablolu.

Eki Görüntüle 2442524

DualSense kablosuz.

Eki Görüntüle 2442525

Eki Görüntüle 2442527

Bu da kablosuz.
Hallefect yok, dışında sert plastik var, taşıma çantası yok, gecikme değerleri Pro olmayan kontrolcüden fazla Razer bunu 250 dolara nasıl çıkarmış aklım almıyor. Bana kalırsa 3500TLLik bir kolda değil kutusunu açmadıysanız son kararınızı gözden geçirim derim. Biraz daha denedikten sonra sarı siteye yuvarlıcam kolu.

Hocam üzdü bu yorumunuz, şahsen beklentim bayağı yüksekti ABD'deki fiyatından dolayı. Açmadan direkt iadeye mi yollasam acaba?

Hocam üzdü bu yorumunuz, şahsen beklentim bayağı yüksekti ABD'deki fiyatından dolayı. Açmadan direkt iadeye mi yollasam acaba?

En iyi kararı kendiniz verirsiniz hocam. YouTube'daki yabancı incelemelere bakmanı öneririm. Denklemi şöyle ele alın PS5 kullanıyorsanız macro atayabileceğiniz backbutton olan ve Xbox düzenine sahip en ucuz kol bu ve bu beklentinizi karşılar almak mantıklıdır. Eğer has bir PC oyuncusu iseniz çok daha iyi alternatifler bulabileceğinizi düşünüyorum DualSense ve Xbox 9.nesili saymıyorum. 8BitDo GameSir easysmx'e vs bakıldığında daha iyi alternatifler bulunur kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı