Elektronik Razer Wolverine V2 Pro Siyah Gamepad 3499 TL

Ürün gelmedi, kargo da aramadı beni. Iade talebinde bulundum o da duruyor telefonla arıyorum 32 kişi sırada şaka gibi ahhhh

Aynı sorundan muzdaribim, siz ulaşabildiniz mi?
25 dk telefonda bekledikten sonra ulaştım talepler açıldıktan sonra 2 gün mu yoksa 2 gün sonra mı onaylanacak gibi bir şey dedi. Paranın yatmasıda bankaya bağlı gibi bir şeylerdende bahsetti de beklememiz gerekiyor kısaca.

Rezil bir firma ya asla tercih etmeyeceğim artık. Dedim madem iade geç olacak iptal edin bana ürünümü yollayın, yok iptal işlemini iptal edemiyoruz. Yıl olmuş 2025 yapamadıkları işleme bak tam komedi.

Kolun PS5 ve PC geçişini sağlayan tuşunda arıza çıktı en küçük hareket ve temasta bağlantısı kesilip tekrar bağlanıyor değişime yolladım umarım uğraştırmazlar fazla.

Kolun PS5 ve PC geçişini sağlayan tuşunda arıza çıktı en küçük hareket ve temasta bağlantısı kesilip tekrar bağlanıyor değişime yolladım umarım uğraştırmazlar fazla.
Geçmiş olsun hocam. Bu arada sonunda İtopya 1 haftanın ardından iptal işlemini gerçekleştirdi. 1-2 güne karta geçer iadesi. Sayenizde almadım, tekrardan teşekkürler.

Geçmiş olsun hocam. Bu arada sonunda İtopya 1 haftanın ardından iptal işlemini gerçekleştirdi. 1-2 güne karta geçer iadesi. Sayenizde almadım, tekrardan teşekkürler.

Benim de öyle vallahi sağ olsun uyardı arkadaş.

İtopya'ya söveceğim çileden çıkardılar. Siparişlerimde iade talebi onaylandı yazıyor. Bankaya provizyona düşmüştü iadesi. Bugün gözükmüyor bankayı aradım firmayla iletişime geçmeniz gerekiyor diyor. Hafta içi olmadığı içinde arayamıyorum ne lanet firma. Keşke banka kartıyla ödemeseydim ya param yanar diye üzülüyorum.

Son düzenleme:
Kolu aldığımdan beri kullanamadım sorunu sebebiyle değişime yolladım değiştirildi yeni gelen üründe aynı kusura sahip çıktı. Şanssızlık cidden kolun PC ve PS5 değiştiren butonunda kronik sorun var.

Güncelleme geçeyim bugün 2.kez değişimden kol geldi ve o kolu da kullanılmış göndermişler 3 aydır kolu kullanamıyorum.

5 ay sonra sağlam bir kol gönderebildiler kolu satın alıp da sorun yaşamayan var mı merak ediyorum. 2 kez değişti kol 2sindede sorunlu kol geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…