RC Araba Pili Gümrükten Geçer Mi?

Merhaba arkadaşlar RC arabam için gerekli tüm ekipmanları tek tek satın aldım. Geriye sadece İmax B6 Şarj aleti ve Pil kaldı.

Alacağım pil Lipo 6000Mah 3S 60C bir pil. Türkiye sınırları içerisinde bu şekilde pil satan 1 tane internet sitesi veya satıcı bulamadım.

Alacağım ürünün linki bu. Yukarıda da belirttiğim gibi bu ürün yasaklı ürünler sınıfına giriyor mu? Gümrükten geçmeyip imha edilmesi ya da bana gelmemesi gibi bir durum söz konusu mudur? Ürün bedava kargo ile gönderilmiyor extra 58 TL kargo ücreti istiyor firmaların tamamı.

Lipo 6000Mah 3S 60C Pili şarj etmek için

İmax B6 Şarj aletine ihtiyacım var ve fiyatı 168 TL bedava kargo ile alabiliyorum. Ülke sınırları içerisinde bu fiyatlarda alabileceğim bir internet sitesi var mıdır? Varsa paylaşabilir misiniz? En azından kargo süresinden kurtulmuş olacağım. Aliexpressden gelen malzemelerin süresi belli.

Normalde kesinlikle yasak batarya gümrükten ama ben satın almıştım 3s devasa 2 adet batarya şansıma gelmişti şans işi...
Ben satın aldığımda 1 adet satıcı ücretsiz kargo ile gönderiyordu ama çoğu senin dediğin gibi 50- 60 lira istiyor yasaklı ürün olduğu için
Merhaba arkadaşlar RC arabam için gerekli tüm ekipmanları tek tek satın aldım. Geriye sadece İmax B6 Şarj aleti ve Pil kaldı.

Alacağım pil Lipo 6000Mah 3S 60C bir pil. Türkiye sınırları içerisinde bu şekilde pil satan 1 tane internet sitesi veya satıcı bulamadım.

Alacağım ürünün linki bu. Yukarıda da belirttiğim gibi bu ürün yasaklı ürünler sınıfına giriyor mu? Gümrükten geçmeyip imha edilmesi ya da bana gelmemesi gibi bir durum söz konusu mudur? Ürün bedava kargo ile gönderilmiyor extra 58 TL kargo ücreti istiyor firmaların tamamı.

Lipo 6000Mah 3S 60C Pili şarj etmek için

İmax B6 Şarj aletine ihtiyacım var ve fiyatı 168 TL bedava kargo ile alabiliyorum. Ülke sınırları içerisinde bu fiyatlarda alabileceğim bir internet sitesi var mıdır? Varsa paylaşabilir misiniz? En azından kargo süresinden kurtulmuş olacağım. Aliexpressden gelen malzemelerin süresi belli.
İlla o şarj aletine ihtiyacın yok B3 al
ama B3 un tek kötü tarafı maksimum 2400mah destekliyor eğer daha ekonmik olmasını ister isen 2 adet 2400 mah yanına b3 olman uyguna gelecektir

Son düzenleme:
Ben B3 ile yapılan şarj işlemlerinde yanma, patlama gibi olaylar olduğunu okumuştum. Bu yüzden pek düşünmüyorum. Bunun dışında bende lazerime Lion pil almıştım ve gelmişti kargo. Hiç bir sorun yaşamamıştım umarım bu da gelir. Alan Türk arkadaşlar var aslında ama?? Soru işareti olarak kalıyor bu da.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı