RC-K380 kasaya işlemci soğutucusu önerisi

Arkadaşlar bugün bilgisayarcıya gittim işlemciye sorun buldular onun yerine anakart ile işlemciyi değiştirelim dediler anakart b85mt6 işlemcide i7 4790 olarak değiştirebilirim dediler 350 milyon farkla bende kabul ettim inşallah kafam arımaz bida i7 işlemcilerde ısınma sorunu olmaz dimi arkadaşlar.

Seçtikleri anakart pek iyi değil güncel bir anakart almanız daha iyi olacak. Isınma sorunu olmaz.

Peki bu anakart kaç gb destekler bide ben bu anakartı internetten bulamadım.

Son düzenleme:
Gb derken RAM mi kast ettiniz? Birde anakartın tam modelini belirtin belirttiğiniz model yanlış.

Asus b85m-g anakart bu kaç gb ram destekler teşekkürler.

Max 32 GB RAM destekliyor. Bana kalırsa gidip başka bir anakart almalısın H97 veya Z97. B85 yonga setli anakartlar ofis için kullanılıyor.

siz hangi ana kartı tavsiye edersiniz tam markasıyla beraber yazarsanız sevinirim ona göre sipariş vercem artık h97 plus not ettim z97 yadım bir cok cesiti cıktı sizin önerilerinizi bilgisayarcıya aktaram anlamalı oldugu bir sirketten getiriyor parcaları eyer elinde h97 yoksa baska ne not almamı istersiniz.

Son düzenleme:
Bütçeyi belirtirseniz iyi olur alacağınız işlemci çarpan kilidi kapalı yani O.C yapılmayacak H97-Plus alabilirsin.Fiyatı 330 TL.

tamam onu not aldım sizin söylediginiz anakartla degistirirler fazla fiyat farkıda yok zaten teşekkürler yardımlarınız icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…