Çözüldü RC522 rfid okuyucu kiti çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ferit Tuna

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba internetten Arduino ile çalışan RC522 okuyucu ile yanında gönderilen 2 tane rfid kartını da okuyucunun bağlantıları düzgün yaptığımdan emin olmama rağmen okumadı. İnternette bu okuyucunun bozuk çıkma durumununun yaygın olduğunu gördüm fakat kartları telefonumun NFC okuyucudu da algılamıyor. Sizce sorun nedir? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

Çözüm

RC522 bozuk olmalı bende Arduino yapıyorum bende de 4 kere bozuk çıktı aynı sorun iade ettim hep sonunda çalışan geldi.

RC522 bozuk olmalı bende Arduino yapıyorum bende de 4 kere bozuk çıktı aynı sorun iade ettim hep sonunda çalışan geldi.

Çözüm
Efendim aynı sorundan muzdaribim, ROBO90'dan bir kart aldım. RFID okuyucu tüm bağlantılar ve kod doğru olmasına rağmen bir türlü çalışmıyor. Çözümünüz ne olmuştu sizin?

Selamlar,
Bende aldığım Arduino RFID kart okuyucu modülümde aynı sorunu yaşamaktayım. Daha önceden aldığım modül çalışmadı iade ettim. Yenisini aldım o da aynı sorunu yaşatıyor bana. Satıcıya sorduğumda gizemli yanıtlar verip beni oyalıyor şimdi lehimlemediysem ürünü iade edebileceğimi söyledi. Fakat daha öncesinden ürünü lehimlememi söylemişti . Lütfen biri bana yardım etsin. Jumper kablolarda bir sorun gözükmüyor. Arduino'da da öyle. Modülü çalıştırmak için ne gerekiyorsa yaptım fakat olmadı. Tüm ümidim tükeniyor Arduino'dan soğudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…