Sitenin verdiği RFID RC522 anahtarının ID'si nasıl değiştirilir?

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Site mavi bir anahtar verdi şu genel olarak sitelerde kullanılandan. Bazı insanların anahtarı sitedeki tüm kapıları açmaya yarıyor, benim de elime geçti bundan. Elimdeki başka bir anahtara nasıl onun kimliğini aktarabilirim? Bir RFID editore falan mı ihtiyacım var?

Bir arkadaşımda bizim kartları okuyan bir RFID okuyucu var, modeli RC522. Oradan öğrendim.

Kral selam,
Eğer kart kopyalayacaksan Arduino önermem. Çünkü bir adet basit RFID kart okuyucu (Arduino) başına bin dert açar. Yok lehimiydi, şusuydu, busuydu çok uğraşırsın. Onun yerine al bir tane düzgün kart okuyucu bak keyfine. 😊👌

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral selam,
Eğer kart kopyalayacaksan Arduino önermem. Çünkü bir adet basit RFID kart okuyucu (Arduino) başına bin dert açar. Yok lehimiydi, şusuydu, busuydu çok uğraşırsın. Onun yerine al bir tane düzgün kart okuyucu bak keyfine. 😊👌
Hocam bu 2. nesil olanların kimliği değiştirilebiliyormuş sadece, onları değiştirdim Arduino UNO kullanarak. Şu an bulamadım ama YouTube'da bunun için bir IDE kodu bulmuştum, onunla değiştirdim anahtar kodunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı