Rca505 Savage kasa nasıl?

Makaleler
4
Bu kasayı kullana varsa bir şey sormak istiyorum.
1- Sizce alınır mı?
2- Malzeme kalitesi nasıl (250 TL olduğunu biliyorum ama yine de sormak istedim)
3- Kablolama nasıl.
4- Iç hacminin boyu iyi mi?
5- Hava akışı iyi gibi duruyor sizce nasıl?
teknik özellikler.
Ekran kartı alanı: 305mm

Anakart uyumluluğu:ATX/Micro-ATX.
Ölçüler: 400mmX440mm dış alan.
Kasa tipi: Oyuncu kasası.
Fan: 2 adet 120mm. Üst fan (opsiyonel),3 adet 120mm. Ön fan (opsiyonel),1 adet 120mm. Arka fan (opsiyonel)
Sıvı soğutma: Üst 120mm*2 / ön 120mm*3 / arka 120mm*1.
Kasa kalınlığı:0.6mm.
Portlar: USB 3.0*1, USB 2.0*2, HD AUX, Mic.
sabit disk: 1 HDD + 1 SSD
Garanti süresi: 24 ay.
Ekran kartı alanı az gözüküyor sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
İncelemesini yaptım, bakabilirsin. Kendi sitesinde 254 TL idi, malzeme kalitesini dert etmezsen ve 1 tane en azından egzoz fan alırsan alabilirsin.

Malzeme kalitesi iyi değil bana göre. Ancak kullanışlı bir kasa olarak görebilirsiniz 300 TL civarındaki kasalar arasında.
Disk yuvaları sınırlı ancak boyutu ve genişliğini düşürsek normal bir durum.

Normalde Everest markasından bir şey önemem ancak Everest kasalar bile bundan daha iyidir açık konuşmak gerekirse. Kullanım açısından olsun yapı kaynaklı olsun.

ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA almanız daha iyi olacaktır bu modele kıyasla.

Malzeme kalitesi iyi değil bana göre. Ancak kullanışlı bir kasa olarak görebilirsiniz 300 TL civarındaki kasalar arasında.

Normalde Everest markasından bir şey önemem ancak Everest kasalar bile bundan daha iyidir açık konuşmak gerekirse. Kullanım açısından olsun yapı kaynaklı olsun.

ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA almanız daha iyi olacaktır bu modele kıyasla.
250 TL'lik bir ürünün karşısına 420 TL'lik ürün öneriyorsun. 250 TL'lik bir üründen malzeme kalitesi bekleme.

Zalman N5 mf 4x120mm RGB fanlı MidT ATX Gaming kasa almanız daha iyi olacaktır bu modele kıyasla.

Zalman almamamın sebebi indirimde bu fanları aldım zaten kasadaki fanları kullanmayacağım.

Zalman almamamın sebebi indirimde bu fanları aldım zaten kasadaki fanları kullanmam.
Hocam, malzeme kalitesi dediğim gibi 250 TL'lik bir üründen bir şey bekleme ama bu bütçede kutu gibi kasalar almaktansa mesh panel bir kasa çok daha mantıklı.

250 TL'lik bir ürünün karşısına 420 TL'lik ürün öneriyorsun. 250 TL'lik bir üründen malzeme kalitesi bekleme.
Yorumu tam anlamıyla düşünerek okumadın galiba.

Malzeme kalitesi iyi değil bana göre. Neye göre demişim bana göre demişim dimi.

Üzerine Ancak ekleyip kullanışlı bir kasa olarak görebilirsiniz 300 TL civarındaki kasalar arasında demişim dimi.

Emir şeklinde hitap etmene dahi gerek yok. Azarlar gibi bekleme diyorsun.

Zalman N5 kasa 300 TL civarına indirime dahi giren bir model. Vatanda 328 TL satışı oldu 1 ay önce 4 gün boyunca.

Azcık mantıkla hareket etmek lazım. Önerileri zıtlığa çekmemek lazım.
Bir sistemi neye kurduğumuzu unutmamak lazım. Bazı şeylerden kısılmaması gerektiğini hatırlatmak lazım.
Zalman almamamın sebebi indirimde bu fanları aldım zaten kasadaki fanları kullanmayacağım.

Az önce dediğim gibi 300 TL civarında kasalara kıyasla kullanışlı bir kasa. Arkadaşın dediği gibi bu fiyat bandında önü tamamen mesh kasa pek yok. Olanlarda zaten fiyatı arttı.

Bu sebeple tercih edebilirsin. Everest kasaları Vatan Bilgisayar üzerinden incele. 280 TL civarına indirimle bir model görmüştüm. Başka bir modelse 360 TL civarındaydı ve önü tamamen mesh paneldi.

Everest markasının yapı kalitesi de bu modelden pek farklı değil. Bunu da altını çizerek söylüyorum.

Xigmatek kasa bulursanız ucuza hiç kaçırmayın derim ben. 300 ile 500 TL arası alınabilir güzel modelleri mevcut.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı