Rcmart sitesindeki ürünlere vergi dahil mi?

Okan öz

Hectopat
Yer
Mannheim
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler. 1/10 RC araba almak istiyorum, bana Rcmart sitesini önerdiler. Gümrük vergisi ya da farklı bir vergi çıkar mı?

Dosya Ekleri

• rc car.png
    rc car.png
    119,9 KB · Görüntüleme: 210
Bu fiyatli bir urunu alamazsiniz ve buyuk ihtimalle vergi kismina kendileri karismiyor, gumruge takildigi zaman siz kendiniz halleceksinizdir.

Fakat bunun oncesinde 250USD lik bir urunu su an cekmeniz mumkun degil, sans eseri takilmazsa belki ama artik cok dikkat ediyorlar ve 150 Euro ustu butun urunlerde artik bireysel cekemiyorsunuz.

Bu fiyatli bir urunu alamazsiniz ve buyuk ihtimalle vergi kismina kendileri karismiyor, gumruge takildigi zaman siz kendiniz halleceksinizdir.

Fakat bunun oncesinde 250USD'lik bir urunu su an cekmeniz mumkun degil, sans eseri takilmazsa belki ama artik cok dikkat ediyorlar ve 150 euro ustu butun urunlerde artik bireysel cekemiyorsunuz.

Hocam ems kargo ile toplam 350 dolar tutuyor internette birisi ems kargonun gümrüğe takılmadığından bahsetmişti doğru mudur?

Hocam ems kargo ile toplam 350 dolar tutuyor internette birisi ems kargonun gümrüğe takılmadığından bahsetmişti doğru mudur?
Dogru degil. Gumruk sureci kargo sirketlerine bagli olmaz. Takilmadan gecme ihtimali de var fakat bu sans isi. Eger 350$ verip gumruge takilip alamayacaginiz bir siparisi denemek size kalmis. Su an icin sinir 150 Euro, kargonuz gumrukten gecerken takilirsa basiniz agirir. Kargo sirketine ozel takilmaz etmez gibi bir durum yok. Bu sadece onden vergi odemeli durumlarda gecerli, kargo sirketine kargonuz verilirken gumruk ucretleri odenirse sizin yerinize kargo sirketi yapar vs bu sebeple takilmaz deniyor, fakat su an 150 Euro sinirini gectigi icin odeseler de sahis olarak alamazsiniz kargonuzu. Ticari olarak cekmek zorunda kalirsiniz. Sans isi size kalmis karar.

Dogru degil. Gumruk sureci kargo sirketlerine bagli olmaz. Takilmadan gecme ihtimali de var fakat bu sans isi. Eger 350$ verip gumruge takilip alamayacaginiz bir siparisi denemek size kalmis. Su an icin sinir 150 euro, kargonuz gumrukten gecerken takilirsa basiniz agirir. Kargo sirketine ozel takilmaz etmez gibi bir durum yok. Bu sadece onden vergi odemeli durumlarda gecerli, kargo sirketine kargonuz verilirken gumruk ucretleri odenirse sizin yerinize kargo sirketi yapar vs bu sebeple takilmaz deniyor, fakat su an 150 euro sinirini gectigi icin odeseler de sahis olarak alamazsiniz kargonuzu. Ticari olarak cekmek zorunda kalirsiniz. Sans isi size kalmis karar.

Hocam sizce tahmini olarak kaç TL gümrük ücreti çıkar.

Hocam sizce tahmini olarak kaç TL gümrük ücreti çıkar.
Bireysel olarak alamazsiniz, 150 Euro uzeri siparislere izin verilmiyor. Su an sorununuz gumrugun ne kadar cikmasi degil. 2 Mesajimda da bundan bahsettim, Siz bu siparisi Ticari kayit ve gumruk musaviri ile alabilirsiniz. Bu nedenle 100TL de ciksa 10binTL de ciksa siz bireysel olarak bu kargonuzu cekemezsiniz. ARTIK GUMRUK UCRETI SINIRI 150 EURO, BIREYSEL SIPARISLER ICIN.

Bireysel olarak alamazsiniz, 150 euro uzeri siparislere izin verilmiyor. Su an sorununuz gumrugun ne kadar cikmasi degil. 2 mesajimda da bundan bahsettim, siz bu siparisi ticari kayit ve gumruk musaviri ile alabilirsiniz. Bu nedenle 100TL de ciksa 10bintl de ciksa siz bireysel olarak bu kargonuzu cekemezsiniz. Artık gumruk ucretı sınırı 150 euro, bıreysel sıparısler ıcın.

Hocam sizce de saçma değil mi bu sistem neyse sonuç olarak türkiyedeyiz kusura bakmayın hocam sizinde vaktinizi aldım iyi akşamlar.

Hocam sizce de saçma değil mi bu sistem neyse sonuç olarak türkiyedeyiz kusura bakmayın hocam sizinde vaktinizi aldım iyi akşamlar.
Bizde olan inanilmaz vergiler ve fahis fiyatlar nedeni ile yurt disindan gumruk ucreti ile bile cok ucuza gelince cihazlar, devlet yeteri kadar vergi alamadigi icin bunun onunu kesti. Bizi yerel pazara zorunlu kildi. Sacma ama sonuc :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı