RDR 1 için Xbox 360 emulator vs PS3 emulator

batuhandemir41

Decapat
Daha fazla  
Red Dead Redemption 2'yi bitirdim ve 1'e başlamak istiyorum ancak PS 3'üm veya Xbox 360'ım yok. Ben de PC emulatoründen oynamaya karar verdim. Xbox 360 emulator mu daha stabil yoksa PS3 mü?

RPSC3 diye bir PS3 emülatör var oradan rahatlıkla oynayabilirsin, nasıl kullanacağını veya oyun kuracağını bilmiyorsan youtube da bir sürü Türkçe rehber videolar var oradan bakıp öğrenebilirsin.

3060'lı bir sistemim var 60 FPS'ye yakın değerlerde oynayabilir miyim oyunu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca türkçe yama da indir. Oyunun iso dosyasını internetten bulup türkçe yama kurabilirsin.

Xenia çok daha stabildir.
Xenia bildiğim kadarıyla çok sınırlı sayıda stabil oyunlar var, risk atmaya değer mi bilemiyorum? Çünkü RPSC3 günden güne sürekli olarak güncelleniyor performans sorunu olsun FPS sorunu olsun, buglar, hatalar vs vs... sürekli olarak düzeltmeye çalışıyorlar en azından profesyonel yazılımcılarla kodçularla iş birliğiyle fixliyorlar tüm sorunları, sadece bildiklerimi anlatıyorum o kadar sonra negatif tepki gelmesin

Xenia bildiğim kadarıyla çok sınırlı sayıda stabil oyunlar var, risk atmaya değer mi bilemiyorum? Çünkü RPSC3 günden güne sürekli olarak güncelleniyor performans sorunu olsun FPS sorunu olsun, buglar, hatalar vs vs... sürekli olarak düzeltmeye çalışıyorlar en azından profesyonel yazılımcılarla kodçularla iş birliğiyle fixliyorlar tüm sorunları, sadece bildiklerimi anlatıyorum o kadar sonra negatif tepki gelmesin
Xenia RDR de çok daha iyi çalışıyor RPSC 3 e göre. Diğer oyunların çoğunda tabikide RPSC3 daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı