RDR 1 PC portuna göre mi gelecek?

RDR 1 bilgisayar portu var YouTube'dan bakarsanız bulabilirsiniz.

İlk öncelikle rockstar rdr1’in pc portunu çıkarsın sonra steam’e gelsin oyun alalım oynayalım insanlara böyle diyip (arkadaşlar rdr1’in pc portu var) diyip insanları heyecanlandırmayın lütfen iyi sosyaller

Kardeşim YouTube'a RDR1 PC yazarsan çıkar siraç yaşar kanalında.
Tamamda biz nasıl oynayacağız oyun steamde yok epic games’de yok çıkabilir dostum haklısın ama rockstar bunu kendisi yapmadı ve steam’e çıkarmadı

İlk öncelikle Rockstar RDR1'in PC portunu çıkarsın sonra Steam'e gelsin oyun alalım oynayalım insanlara böyle deyip (arkadaşlar RDR1'in PC portu var) deyip insanları heyecanlandırmayın lütfen iyi sosyaller.

Kardeşim sıkıntılı mısın açar bakarsan görürsün. Var mı yok mu? Oynamak isteyen yükleyip oynuyor.

Kardeşim YouTube'a RDR1 PC yazarsan çıkar siraç yaşar kanalında.
Ve kanala baktım emülatör ile çalıştırıyormuş yani port yapmamış

Kardeşim sıkıntılı mısın açar bakarsan görürsün. Var mı yok mu? Oynamak isteyen yükleyip oynuyor.
Emülatör ile oynayabiliyor biliyoruz bunu ama rockstar bunu port edip oynamamız lazım anlamıyor musun dostum bunu

Pc e çıkmamasının sebebi modcuların Rockstara son zamanlar ne kadar berbat olduklarını gösterecek olması bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…