Yok nerde satılıyor?RDR 1 bilgisayar portu var YouTube'dan bakarsanız bulabilirsiniz.
Yok nerede satılıyor?
Edebilir biz nasıl edeceğizSatılmıyor bir kullanıcı kendisi port etmişti diye hatırlıyorum.
Edebilir biz nasıl edeceğiz.
Tamamda biz nasıl oynayacağız oyun steamde yok epic games’de yok çıkabilir dostum haklısın ama rockstar bunu kendisi yapmadı ve steam’e çıkarmadıKardeşim YouTube'a RDR1 PC yazarsan çıkar siraç yaşar kanalında.
İlk öncelikle Rockstar RDR1'in PC portunu çıkarsın sonra Steam'e gelsin oyun alalım oynayalım insanlara böyle deyip (arkadaşlar RDR1'in PC portu var) deyip insanları heyecanlandırmayın lütfen iyi sosyaller.
Ve kanala baktım emülatör ile çalıştırıyormuş yani port yapmamışKardeşim YouTube'a RDR1 PC yazarsan çıkar siraç yaşar kanalında.
Emülatör ile oynayabiliyor biliyoruz bunu ama rockstar bunu port edip oynamamız lazım anlamıyor musun dostum bunuKardeşim sıkıntılı mısın açar bakarsan görürsün. Var mı yok mu? Oynamak isteyen yükleyip oynuyor.
PC'ye duyurulmadı ki. Orijinal hâliyle gelse bile kabul ederdim de Rockstar işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.