Çözüldü RDR 2 100% hikaye save nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Flexxsz

Hectopat
Daha fazla  
RDR 2'nin 100% tamamlanmış bir dosyasını arıyorum. Challenges kısmı dahil oluyor mu bilgim yok, fakat full save ile kasa patlatma tarzında şeyleri yapmak istiyorum. Bildiğiniz uygun bir site veya video varsa paylaşırsanız sevinirim :)

Not: Oyun Epic Games'ten alındı, orijinal.

Çözüm
Dosyayı nereye atmam gerekli?

%100 olunca çok az şey kalıyor. Önerim %80-90 arası save kullan.

ULTIMATE RDR2 GAME SAVES burada %100'de var. Chapter chapter da var.

Açıklamayı okumayı unutma!

C:\Users\[Username]\Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\profiles dosya konumu.
Dosyayı nereye atmam gerekli?

C:\Users\[Username]\Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\profiles dosya konumu.

Son düzenleme:
Çözüm

100%'ü yükledim bile. Etrafta dolaşıp gördüğüm videolardaki şeyleri yapacağım teşekkürler.

100%'ü yükledim bile. Etrafta dolaşıp gördüğüm videolardaki şeyleri yapacağım teşekkürler.

Videodaki çoğu şey yapılmış oluyor zaten.%100 adı üstünde. Ama sen bilirsin.

Son düzenleme:
Tamamdır, attığın linktekilerden hangisini indireyim?

80%'lik save hangi chapter oluyor? Cevabınızı bekliyorum.

Yani değişir ama chapter 4 öneririm. Hem bu savelerde sıkıntı çekmezseniz asla. Arthur olarak oynayacaksan chapter 4, John olaraksa epilouge 2 öneririm.En azından hikayeyide az tatarsın.%100 çoğu yan görev ve hikaye bitiyor.Challengelarda.

Yani değişir ama chapter 4 öneririm. Hem bu savelerde sıkıntı çekmezseniz asla. Arthur olarak oynayacaksan chapter 4, John olaraksa epilouge 2 öneririm.En azından hikayeyide az tatarsın.%100 çoğu yan görev ve hikaye bitiyor.Challengelarda.
Karakter fark etmiyor, elime silahı alıp aksiyona girmek istiyorum sadece. Önerinize bağlı olarak seçim yapacağım.

Karakter fark etmiyor, elime silahı alıp aksiyona girmek istiyorum sadece. Önerinize bağlı olarak seçim yapacağım.

Hikaye fazla olacaksa chapter 4(bence hikayeyide tatmalısın.),yok hikaye istemem hiç dersen epilouge 2.bu arada açıklamayı okumadıysan oku sayfadaki. 3-4 mod kurman gerekiyor ayrı save kullancağın için. O komuda da yardım gerekirse bana sorabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı