Deniz Altun
Kilopat
Alın o zaman, bu fiyata değer.Epic gamesin arayüzünü hiç sevmiyorum ve hesabımda şuan cs'den düşürmüş olduğum droplar sayesinde 7 dolar var. Yani ben 13 dolar verip alacağım.
Alın o zaman, bu fiyata değer.Epic gamesin arayüzünü hiç sevmiyorum ve hesabımda şuan cs'den düşürmüş olduğum droplar sayesinde 7 dolar var. Yani ben 13 dolar verip alacağım.
Epicde yarı fiyatına olsun yine almam. Epicten oyun oynamak bana korsan oyun hissi veriyor çünkü uygulamdan tek yapabildiğin şey oyun oynyamak. Steamden say say bitmez. Tek oyun platformu steamdir benim için10 lira daha ucuz olsun gider gogdan alırım, ikisi de aynı oyunu sana veriyor, Steam dolardan sabitliyor fiyatları Epic neredeyse yarı fiyatına indirim yapıp almanı sağlıyor, ben epicten geçen sene 200 liraya aldım pişman değilim.
Epic'te yarı fiyatına olsun yine almam. Epicten oyun oynamak bana korsan oyun hissi veriyor çünkü uygulamdan tek yapabildiğin şey oyun oynyamak. Steam'den say say bitmez. Tek oyun platformu Steam'dir benim için
Arkadaşlar Steam indirimlerinde 20 dolara düştü ve son fırsatlar olduğunu düşünüyorum. Sizce 20 dolara değer mi değmez mi?
1660 Super ekran kartı orta ve yüksek ayarlarda akıcı oynatır bende i3 10100F işlemci ve 1660 Super ekran kartı ile birlikte (16 GB RAM) RDR 2'yi bitirdim hiç donma kasma yaşamadım istersen YouTube videosuda çektim linkini atabilirim. Değer mi sorusuna gelirsek bana gelirse oyun tarihinin en iyi oyunudur.
Kasa mı sattın sadece?Epic gamesin arayüzünü hiç sevmiyorum ve hesabımda şuan cs'den düşürmüş olduğum droplar sayesinde 7 dolar var. Yani ben 13 dolar verip alacağım.
Kasa mı sattın sadece?
Neden?Kesinlikle değer amaekran kartı işlemcinizden dolayı tam performans alamazsınız.
Vallahi atarsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.