RDR 2 3050 Monster Abra A5 V17.1 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Ephwe

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
SSD
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz
Ya her ayarı denedim yetmedi format attım soğuttum denedim yok arkadaş yok FPS 20'den uste cıkmıyor.
Sistem özellikleri iste budur Monster Abra A5 V17.1.1 Notebook şimdiden teşekkür ediyorum herkese.

Dosya Ekleri

• BU 1.png
    BU 1.png
    33,2 KB · Görüntüleme: 36
  • BU 2.png
    BU 2.png
    30,9 KB · Görüntüleme: 33
  • BU 3.png
    BU 3.png
    38,2 KB · Görüntüleme: 36
Ben önceki sistemimde oynayıp bitirdim RDR2'yi. sistemim r3 1200 ve rx 570den oluşuyordu ve ortada 60 70 fps dönüyordum hocam. muhtemelen laptop kendini kısıtlıyor.

Ayarlardan yüksek perfomansa alın ve şarjda oynayın.

Oyunu iGPU ile açıyor olabilir misin?
bilmiyorum ki nereden bakacağım ?
Ben önceki sistemimde oynayıp bitirdim RDR2'yi. sistemim r3 1200 ve rx 570den oluşuyordu ve ortada 60 70 fps dönüyordum hocam. muhtemelen laptop kendini kısıtlıyor.

Ayarlardan yüksek perfomansa alın ve şarjda oynayın.
yüksek performansa nereden alacağım ? ve zaten laptop olduğu için sarj harici oynayamıyorum oyun :D

Hocam ikimizdede aynı pc var clevo kasa olarak, bende gigabyte g5 gd model var, dediğiniz fps sorununu ben yaşamadım, acaba intel grafikleri üzerinden oyunu açıyor olma ihtimaliniz nedir, ve birde bu kasada güncel bios kullanmak önemli ilk bios sürümlerinde sorunlar olmakta, bios sürümünüz güncelmi, bunun yanısıra control center yazılımı yüklü ise kaldırın çünkü çok kötü çalışıyor performans sorunlarına yol açmakta, birde denetim masasında gelişmiş güç ayarlarından PCI Express ve intel grafiklerindeki güç tasarrufu ayarını kapatın tam performans çalışsın. Bu ayarları yaptıktan sonra bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı