RDR 2 525 TL'ye alınır mı?

RDR 2 Steam'de indirimde şu anda 525 TL alınır mı sizce?

Fiyatı iyi ama oyun için aynı şeyi söyleyemem, ben çok sıkıldım 10 saat oynayıp bırakdım abarttıklarına bakma, YouTube'dan ilk önce videolarına bak hoşuna giderse al.

@CS Relboron neye güldüğünü lütfen bi anlatsana, popüleriteye uymayıp overrated bir oyunu öznel cümleler kurup satın almadan önce videolarını izlemesini söylediğim içinmi? herkesin fikirleri ve zevkleri aynı olucak diye birşey yok, eğer buna gülüyorsan bu durumda komik olan şey sensin.

Son düzenleme:
Fiyatı iyi ama oyun için aynı şeyi söyleyemem, ben çok sıkıldım 10 saat oynayıp bırakdım abarttıklarına bakma, YouTube'dan ilk önce videolarına bak hoşuna giderse al.

@CS Relboron neye güldüğünü lütfen bi anlatsana, popüleriteye uymayıp overrated bir oyunu öznel cümleler kurup satın almadan önce videolarını izlemesini söylediğim içinmi :D herkesin fikirleri ve zevkleri aynı olucak diye birşey yok, eğer buna gülüyorsan bu durumda komik olan şey sensin :D
Hojam sakin.

Haklısın, fakat yinede hoş bişey değil, toplumun çoğu bu oyunu zevkle oynarken bir kısımda sıkılıyor benim gibi, bunu söyleyip öznel cümlelerle eleştirdikden sonra karşı tarafdan komikmiş gibi tepki alınca dalga geçmekden bir farkı kalmıyor ama malesef.

@CS Relboron neye güldüğünü lütfen bi anlatsana, popüleriteye uymayıp overrated bir oyunu öznel cümleler kurup satın almadan önce videolarını izlemesini söylediğim içinmi? herkesin fikirleri ve zevkleri aynı olucak diye birşey yok, eğer buna gülüyorsan bu durumda komik olan şey sensin.
İfadeler kullanalım diye konulmuş, attığımız her ifade için sebep belirteceğiz diye bir durum yok. Ama merak etmişsin söyliyeyim, bir oyunu tavsiye etmek veya etmemek için kişisel zevkinize göre yorum yapamazsınız. RDR2 de yüzlerce detay, yaptığınız seçimlere göre giden onlarca farklı yan görev, dolu dolu açık dünya, güzel hikaye ve grafik var. Bir oyunu 100 kişi beğendi diye sizde beğeneceksiniz demiyorum, zevkler ve renkler tartışılmaz, fakat bu kişisel tercihe girer. Ben oynarken sıkıldım demek bir oyunu beğenmemek için geçerli bir sebep değildir ve yine söylediğim gibi tavsiye etmemek içinde bir sebep değildir. Bir oyunu kötü olarak tavsiye vermek istiyorsanız önce kötü olduğu yanları sayarsınız, optimizasyonu nasıl ? Kendini tekrar eden yapısı var mı ? Grafikleri nasıl ? Oynanış nasıl ? gibi. Misal ben souls like türüne zorluğundan dolayı çok aşina değilim ve bayılarak oynamıyorum, ama bu türün kötü olduğu anlamına gelmez ve biri öneri isterse ''oyun zor ve farklı bir türde buna alışıksanız ya da alışabilecekseniz oynayın'' derim. Bu açıdan RDR2 ye overrated demen ve sıkıcı bulman bana komik geldi. Yoksa kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok. Hepsi bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı