RDR 2 575 TL'ye alınır mı?

Agony1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7800XT+13400F
İyi günler. RDR 2 şu an Epic'te 575 TL daha çok indirime girer mi yoksa bu fiyattan almaya değer mi? İkinci sorum galiba Online ve Ultimate sürümü vardı. Onlar da indirimde onlar alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. RDR 2 şu an Epic'te 575 TL daha çok indirime girer mi yoksa bu fiyattan almaya değer mi? İkinci sorum galiba Online ve Ultimate sürümü vardı. Onlar da indirimde onlar alınır mı?
Alınır tabi ki. Müthiş bir oyundur kendisi. Ve bence bu fiyatta son kez olacak. Rockstar steamdeki fiyat yükselmesinden sonra arttırabilir epic fiyatını.

Ultimate alırsan online a özel başlangıçta bir adet at veriyor offline a özel 2 tane dandik yan görev veriyor. Rdr2 nin kendisini alırsan zaten online a sahip oluyorsun. 575 tl ye alınır mı o bütçenle alakalı. Ben aşırı seviyorum 2 bin saat Ps de oynadım. Başlangıçta yavaş açılan bi oyun eğer bütçeyi sıkmazsa kesinlikle al.
1739460598507.png

Ultimate alırsan Online'a özel başlangıçta bir adet at veriyor offline a özel 2 tane dandik yan görev veriyor. RDR2'nin kendisini alırsan zaten Online'a sahip oluyorsun. 575 TL'ye alınır mı? O bütçenle alakalı. Ben aşırı seviyorum 2 bin saat PS de oynadım. Başlangıçta yavaş açılan bir oyun eğer bütçeyi sıkmazsa kesinlikle al.Eki Görüntüle 2422958

Hocam teşekkürler ama Online ayrı satılıyor diye biliyorum.

Hocam teşekkürler ama Online ayrı satılıyor diye biliyorum.
Yanlış bilgi vermeyeyim o halde ben alırken öyleydi 3 ay kadar önce aldım en son bir arkaşıma

Alınır tabi ki. Müthiş bir oyundur kendisi. Ve bence bu fiyatta son kez olacak. Rockstar steamdeki fiyat yükselmesinden sonra arttırabilir epic fiyatını.
Hocam normal versiyonu almayın sakın ultimate versiyonu hem daha ucuz hem daha iyi 450tl

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı