RDR 2 açılırken Windows 7 alert hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

frkn85

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, RDR 2 de oyunu açıyorum. Sonra yama ekranını açıyorum fakat oyun açılırken Windows 7 alert hatası veriyor böyle olunca oyun açılırken font fixe tıkladığımda kutucuk sorununu çözmüyor. Nasıl yapabilirim?

Konu sahibi Windows 10 kullanıyor zaten. Kaldı ki Windows 7 bile olsa RDR 2 açan bir sistem Windows 7 olamaz.
Windows 10 olduğunu görmedim sakin olun Bazı insanlar yeni işletim sistemlerine geçmeyi red ediyor bunu herkes bilir, kesin yargılardan kaçınınız "windows 7 olamaz" gibi onu düşünerek ve Windows 10 olduğunu bilmiyerek söyledim burada bir sorun yok.

@frkn85 internetten araştırabilirsiniz ben araştırıp çözmüştüm.

Yani genelde bu şekilde önce program sonra oyunu açın şeklinde çözülüyormuş fakat işte bu hatayı kaldırabilirsem o zaman çözülebilir.

Arkadaşlar sorunu çözdüm o alert hatasından sonra contiune and end reminderse tıklayın ve bu arkadaşın dosyalarını oyunun kurulu olduğu klasöre atın kutucuk sorunu çözülüyor. Oyun sürümüm 1491.16 kolay gelsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…