RDR 2 ahırdaki iki at da kampa nasıl götürülür?

EsktWekts

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. RDR'de 2 tane Arap atım var; bir tanesi normal kullandığım, diğeri de ahırda kalan. Ahırda olanı alıp kampta yedek at olarak tutmak istiyorum, eğer i koy yaptığımda beyaz Arap atım ahıra geliyor. Kırmızı Arap atım da dışarı çıkıyor ama ben ikisini de kampa götürmek istiyorum. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. RDR'de 2 tane Arap atım var; bir tanesi normal kullandığım, diğeri de ahırda kalan. Ahırda olanı alıp kampta yedek at olarak tutmak istiyorum, eğer i koy yaptığımda beyaz Arap atım ahıra geliyor. Kırmızı Arap atım da dışarı çıkıyor ama ben ikisini de kampa götürmek istiyorum. Ne yapacağım?

Kamptaki at kısmındaki gelişmeyi açarsan getirebiliyorsun diye biliyorum. İkincil olarak sırayla atlarını getirebilirsin. Yolda bir araba bularak gidersen 2. at için. Yada ata sağ tıkla takip ete bas diyeri ile git.

Kampta tutabilmeniz için at istasyonunu açmanız gerekiyor. Bağış yapılan paralarla bu geliştirmeyi açabilirsiniz. Ardından kamptan direkt istasyonu kullanarak atları getirebilirsiniz.

Onu yaptım fakat olmadı diğer Arap atımı çağırıyorum beyaz gidiyor beyazı çağırıyorum diğeri gidiyor.

Arap atını çağırın. Eğeri çıkarın. İstasyondsn bir daha at çağırın.

Deneyeceğim yapamazsam tekrar ulaşırım.

Arap atını çağırın. Eğeri çıkarın. İstasyondsn bir daha at çağırın.

Kanka olmuyor.

Çözümünü buldum şimdi başka insanlarda yararlansın dedim.
1.eyerinizi çıkarıp kamptaki sahipsiz ve kullanmayacağınız atlardan birine takın.
2.o at ile en yakın ahıra gidin.
3.çıkarmak istediğiniz ata eyeri koy deyip ahırdan çıkın ve kampa gidin artık kullanabilirsiniz ister yedek at ister ana at olarak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı