RDR 2 alınır mı?

Güveniyorsan, indir. Kimse bedavadan iş yapmaz. Ayriyeten bu Anonymous çeviri denen grubunda kendi programında virüs uyarısı verildiğine dair konular açılmıştı. Kısacası güvenli değil.
Ne alaka? Yüzbinlerce insan türkçe yamalar kullanıyor. Ayrıca o virüs uyarıları, yama uygulamalarının resmi olmamasından kaynaklı.

Ne alaka? Yüzbinlerce insan türkçe yamalar kullanıyor. Ayrıca o virüs uyarıları, yama uygulamalarının resmi olmamasından kaynaklı.
Hocam ben çok korsan oyun indirdim zamanında. Kaspersky Plus kullanıyorum hiç biri de virüs olarak algılanmamıştı. Ha demiyorum ki kesin virüstür ancak virüs programı uyarı veriyorsa içime kurt düşer. Velhasıl kelam konu sahibi Türkçe yamalara güveniyorsa ve indirecekse alabilir ancak güvenmiyorsa ve ingilizcesi de yoksa almasını tavsiye etmiyorum.

Kesinlikle almalısın. Epic'te 570TL seviyelerine düştüğünde bende tereddüt etmiştim normalde bir oyuna maksimum 100-150TL vermişimdir ama bunu aldım ilk 2-3 saat biraz şüpheci olsam da oyunu 6 günde falan bitirdim ortalama günde 6 saat oynayarak kesinlikle almalısın bence.
Düzenleme: Türkçe yama indirip bitirdim sıkıntı olmadı virüs vs.

Kesinlikle almalısın. Epic'te 570TL seviyelerine düştüğünde bende tereddüt etmiştim normalde bir oyuna maksimum 100-150TL vermişimdir ama bunu aldım ilk 2-3 saat biraz şüpheci olsam da oyunu 6 günde falan bitirdim ortalama günde 6 saat oynayarak kesinlikle almalısın bence.
Düzenleme: Türkçe yama indirip bitirdim sıkıntı olmadı virüs vs.

Yamayi nereden edinmemi önerirsin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Türkçe yama kurar oynarsın.

Yamayı nereden edinmemi önerirsin?
@Adrastos hocamın paylaştığı Türkçe yamayı kullanabilirsiniz. Bunu kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı