RDR 2 almaya değer mi?

Emretr80

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'te şu anda Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition 699 TL. Sizce bu fiyata gerçekten değer mi? Oyun tamamen hikâye odaklı olduğu için, hikâye bittikten sonra silme ihtimali doğuyor mu? Hitman: World of Assassination'daki gibi “freelancer” tarzı tekrar oynanabilir bir mod olmaması kafamı karıştırıyor.

Hikâye haricinde oyuna kafama estikçe girip çıkabileceğim bir içerik sunuyor mu, yoksa hikâye bittiğinde oyun büyük ölçüde anlamını mı yitiriyor? Alan veya uzun süre oynayanların yorumlarını merak ediyorum.

Hikaye oyunun küçük bir parçası, oyunda keşfedilecek bir ton içerik var, ama biraz ağır bir oyun olduğu için ben hikayeyi bitiremeden silmiştim, ağır oyun oynarım diyorsan alınır.

Hocam oyunun hikâyesi bitse bile devasa, yaşayan bir vahşi batı dünyasında kafan estiğinde atına atlayıp macera aramak hoşuna gidiyorsa, RDR2 sana bu imkanı sunar. Ana çekim gücü, birinci sınıf hikâye deneyimidir.

Epic Games'te şu anda Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition 699 TL. Sizce bu fiyata gerçekten değer mi? Oyun tamamen hikâye odaklı olduğu için, hikâye bittikten sonra silme ihtimali doğuyor mu? Hitman: World of Assassination'daki gibi “freelancer” tarzı tekrar oynanabilir bir mod olmaması kafamı karıştırıyor.

Hikâye haricinde oyuna kafama estikçe girip çıkabileceğim bir içerik sunuyor mu, yoksa hikâye bittiğinde oyun büyük ölçüde anlamını mı yitiriyor? Alan veya uzun süre oynayanların yorumlarını merak ediyorum.
Hocam şahsen ben hikayeyi bitirdikten sonra bile uzun süre boyunca mapte dolanmaya devam ettim. Biraz da benden kaynaklı sanırım açık dünya seviyorum. Mapte dolanırken aniden oluşan olaylar olsun, mapteki vahşi at türlerini keşfetmek, gizli itemler bulmak gibi gibi devamlı açık dünyasında keşifler yapmak hikayeden sonra bile ilgimi çekiyordu.

Hocam şahsen ben hikayeyi bitirdikten sonra bile uzun süre boyunca mapte dolanmaya devam ettim. Biraz da benden kaynaklı sanırım açık dünya seviyorum. Mapte dolanırken aniden oluşan olaylar olsun, mapteki vahşi at türlerini keşfefmek, gizli itemler bulmak gibi gibi devamlı açık dünyasında keşifler yapmak hikayeden sonra bile ilgimi çekiyordu.
Aynısı hocam.

Yahu ben zaten Hitman'inde bu özelliğini seviyorum istediğim NPC ile etkileşime girmek hasar vermek vs. mesela Mount and Blade Warband'da diplomacy litdum 4 modundaydı sanırım kale içlerinde muhafızlar yumruk atınca onlarda karşılık veriyordu hoşuma gidiyor yani.

Ek olarak ben hikayeyi bitirdikten sonra küçük küçük modlar eklemeye başlamıştım. Farklı saç seçenekleri, elde silah hareketi yapma gibi gibi oyuna küçük değişiklikler ekliyordum ve sarıyordu.

Hocam klişe gibi olacak ama bu soruyu sormanız bile hata kesinlikle değer.

Ve oyun tamamen hikaye odaklı değil oynanışı, haritadaki yapılacak şeyler, diyaloglar bin bir tane şey var her şeyiyle değer.

Merhaba, oyun kesinlikle alınır düşünmeniz hata oyunu yaklaşık 730 saat oynadım. Ve hala arada girer oynarım. Mükemmel bir oyun beğeneceğinizden eminim yani oyunun kötü yanı yok denecek kadar iyi. Şahsen ben kötü yanını görmedim ve bu saati sadece story oynayarak geçirdim Online oynamadım bile. Hikaye bittikten sonra da oynayabilirsiniz görev kalmasa bile vakit geçirebiliyorsunuz bayağı açık dünyada. Oyun görevlerden ibaret değil av yapabilirsiniz, ödül avcılığı yapabilirsiniz, kasabaları birbirine katabilirsiniz, challengeları tamamlayabilir, toplanabilirleri toplayıp mini gameleri vs. oynayabilirsiniz bu saydıklarımdan daha çok içerik barındırıyor bu arada.

Merhaba, oyun kesinlikle alınır düşünmeniz hata oyunu yaklaşık 730 saat oynadım. Ve hala arada girer oynarım. Mükemmel bir oyun beğeneceğinizden eminim yani oyunun kötü yanı yok denecek kadar iyi. Şahsen ben kötü yanını görmedim ve bu saati sadece story oynayarak geçirdim Online oynamadım bile. Hikaye bittikten sonra da oynayabilirsiniz görev kalmasa bile vakit geçirebiliyorsunuz bayağı açık dünyada. Oyun görevlerden ibaret değil av yapabilirsiniz, ödül avcılığı yapabilirsiniz, kasabaları birbirine katabilirsiniz, challengeları tamamlayabilir, toplanabilirleri toplayıp mini gameleri vs. oynayabilirsiniz bu saydıklarımdan daha çok içerik barındırıyor bu arada.
Hocam 730 saat story için çok uzun değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı