R Rekaston Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #11 AliMacid dedi: Ben at nalı tepesinde kızlar konuşurken dinlemiştim öyle diyordu hatırladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan izlemiştimde öyle aşkla ilgilimi hatırlamıyorum belki dediğin gibidir.
AliMacid dedi: Ben at nalı tepesinde kızlar konuşurken dinlemiştim öyle diyordu hatırladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan izlemiştimde öyle aşkla ilgilimi hatırlamıyorum belki dediğin gibidir.
ahmetonuk621 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB VRAM 32 GB RAM RYZEN 5 5600 500GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 29 Mayıs 2024 #12 Arthur Morgan'ın verem hastalığını oyunda guarma adasına gittikten sonra kapmış gibi gösterilmiş, borcunu vermeyen çiftçi hasta ve onun yüzüne tükürüyor. Aslında Arthur orada kapıyor veremi. Yani çiftçi yüzüne tükürdü diye verem oluyor.
Arthur Morgan'ın verem hastalığını oyunda guarma adasına gittikten sonra kapmış gibi gösterilmiş, borcunu vermeyen çiftçi hasta ve onun yüzüne tükürüyor. Aslında Arthur orada kapıyor veremi. Yani çiftçi yüzüne tükürdü diye verem oluyor.