SinyorCool Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Mart 2023 #1 Sürprizbozan: Olay Merhaba arkadaşlar, 1 yıl önce RDR2 oynarken asılı bir adam gördüm. Hikaye başlarıydı ve galiba köprünün altındaydı. O kişi kimdi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2023
Sürprizbozan: Olay Merhaba arkadaşlar, 1 yıl önce RDR2 oynarken asılı bir adam gördüm. Hikaye başlarıydı ve galiba köprünün altındaydı. O kişi kimdi?
Çözüm wus 30 Mart 2023 SinyorCool dedi: Sürprizbozan: Olay Merhaba arkadaşlar, 1 yıl önce RDR2 oynarken asılı bir adam gördüm. Hikaye başlarıydı ve galiba köprünün altındaydı. O kişi kimdi? Genişletmek için tıkla... Easter egg gibi bir şey. İşlenen birkaç cinayet daha var seri katil tarafından, cinayetleri izleyip seri katili bulabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SinyorCool dedi: Sürprizbozan: Olay Merhaba arkadaşlar, 1 yıl önce RDR2 oynarken asılı bir adam gördüm. Hikaye başlarıydı ve galiba köprünün altındaydı. O kişi kimdi? Genişletmek için tıkla... Easter egg gibi bir şey. İşlenen birkaç cinayet daha var seri katil tarafından, cinayetleri izleyip seri katili bulabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Mart 2023 #2 Muhtemelen rastgele birisi. Küçük bir easter egg olarak konulmuş. Artı 0 Eksi
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 30 Mart 2023 #3 Kesin değil tabii. Artı 0 Eksi
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 30 Mart 2023 #4 SinyorCool dedi: Sürprizbozan: Olay Merhaba arkadaşlar, 1 yıl önce RDR2 oynarken asılı bir adam gördüm. Hikaye başlarıydı ve galiba köprünün altındaydı. O kişi kimdi? Genişletmek için tıkla... Easter egg gibi bir şey. İşlenen birkaç cinayet daha var seri katil tarafından, cinayetleri izleyip seri katili bulabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
SinyorCool dedi: Sürprizbozan: Olay Merhaba arkadaşlar, 1 yıl önce RDR2 oynarken asılı bir adam gördüm. Hikaye başlarıydı ve galiba köprünün altındaydı. O kişi kimdi? Genişletmek için tıkla... Easter egg gibi bir şey. İşlenen birkaç cinayet daha var seri katil tarafından, cinayetleri izleyip seri katili bulabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS SinyorCool Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Mart 2023 #5 Herkese teşekkürler. Artı 0 Eksi