RDR 2 at çalınan görev hangi chapterda?

Eğer yeterli miktarda paranız varsa kamp gelişim defterinden (adını bilmiyorum helal edin :D) ¨Fast Travel¨ Hızlı Seyahat özelliğini satın alıp Colter bölgesine gidin. Oradan da videodaki konumu işaretleyip atı sakinleştirip oyunun en mükemmel atına sahip olabilirsiniz.

1000 dolarım var. Deneyeceğim. Bu arada Arap atlarının çok ürkek olduğu söyleniyor. Onun yerine Turkoman atı nasıl bir seçim olur?

1000 dolarım var. Deneyeceğim. Bu arada Arap atlarının çok ürkek olduğu söyleniyor. Onun yerine Turkoman atı nasıl bir seçim olur?

Ürkek olması eğitemeyeceğiniz anlamına gelmez, sadece biraz dikkatli davranıp sakinleştirmeniz gerek. Arap atı gibi bir gerçek varken Turkoman atına ben pek bulaşmazdım.

At çalma görevlerinin hiçbirinde sende alamıyon kral anca oyunu buglayım öyle alabiliyorsun ama oyunda ücretsiz bir şekilde doğadan toplayabildiğin atlar var en bilineni beyaz Arap atı onu alabilirsin mesela gidip.

Buz tutmuş bir gölün üst tarafları (Map’in sol üstlerinde) buldum ben o beyaz Arap atını.

Beyaz Arap atı o kadar ürkek değil ancak Arap atının siyah olanı daha ürkek geldi bana.
Ürkeklik konusunda evcilleştirmekten bahsediyorsanız beyaz atı evcilleştirmem 15 saniyemi bile almadı. Sonradan gelen kurtlar yüzünden at ürkebiliyor ama onu da Dead Eye ile halledip hiç uğraşmadan aldım ben.

Bu arada bahsettiğim videoyu buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu 4. dakikadan itibaren izlemeniz lazım.
Bu arada yorumlarda kaldırılmış olduğunu söyleyenler de kaldırılmamış olduğunu söyleyenler de var. Kararsız kaldım. Riske değer mi sizce?

Görevden vazgeçtim, Arap atına doğru gidiyorum.

Uzun bir uğraşın sonunda evcilleştirdim. Donmasaydım iyiydi.

Son düzenleme:
Kanun adamları atımı düşürdü. Diriltici olmasaydı onu son görüşüm olacaktı.

B5BD6049-3748-422C-8E58-6EC2629EA815.jpeg

Bir ara böyle bir olay yaşamıştım, direkt Alt + F4 çektim 😀😀😀😀

H tuşuna bastığım için at beni takip ediyormuş, tam trenin gelmesine denk geldi…

Technopat Haberler

Geri
Yukarı