A aaetad Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3090 Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 Merhaba atıma verdiğim yem bitti. Atım aç kaldı nereden yem alacağım bulamadım.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 3 Haziran 2024 #2 aaetad dedi: Merhaba atıma verdiğim yem bitti. Atım aç kaldı nereden yem alacağım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kasabada bulunan bakkala benzeyen yerlerden meyve, sebze vb. alabilirsin diye hatırlıyorum. Veya direk çayır olan bölgelerden yabani ot vb. de toplayabilirsin. Artı 0 Eksi
aaetad dedi: Merhaba atıma verdiğim yem bitti. Atım aç kaldı nereden yem alacağım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kasabada bulunan bakkala benzeyen yerlerden meyve, sebze vb. alabilirsin diye hatırlıyorum. Veya direk çayır olan bölgelerden yabani ot vb. de toplayabilirsin.
KwK Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #3 aaetad dedi: Merhaba atıma verdiğim yem bitti. Atım aç kaldı nereden yem alacağım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ahırdan da alabilirsin Artı 0 Eksi
aaetad dedi: Merhaba atıma verdiğim yem bitti. Atım aç kaldı nereden yem alacağım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ahırdan da alabilirsin