RDR 2 at için yemek nerede bulunur?

1. At satın alabiliyorsun istersen yakalayıp evcilleştirebiliyorsun. (hangi cins at nerede bulunur internette ilgili haritalar var)
2. Otelllerde yıkanabiliyorsun.
3. Ahır da bulabilirsin. Hatta markette de olabiliyor elma felan onlardan da verebilirsin ama tavsiyem 'hay' dır.
4. Silahçıda yapabiliyorsun ama öyle ahım şahım bir geliştirme bekleme. Genel olarak görünüşü değişiyor. Silah önerim de Schofield, Bold Action ve Carcano Rifle.
Oyunu tavsiye etmiyorum şiddetle tavsiye ediyorum. Arthur Morgan'a bağlanacaksınız.
"şiddetle tavsiye ediyorum" Yazısını sonradan gördüm. Ne diyo bu gevşek ya dedim içimden.
Arthur Morgan gelmiş geçmiş en iyi karakterdir benim için ona o kadar bağlandımki artık aileden biri gibi hissettiriyordu. Adamlar yapmış.

"şiddetle tavsiye ediyorum" Yazısını sonradan gördüm. Ne diyo bu gevşek ya dedim içimden.
Arthur Morgan gelmiş geçmiş en iyi karakterdir benim için ona o kadar bağlandımki artık aileden biri gibi hissettiriyordu. Adamlar yapmış.
Cünkü o "A good man" That's The Way It Is. Her gün dinliyorum. Gerçekten abartmıyorum, her gün dinlerim.

Cünkü o "A good man" That's The Way It Is. Her gün dinliyorum. Gerçekten abartmıyorum, her gün dinlerim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırf bu müzikleri dinlemek için müziklerin çaldığı görevleri tekrar oynuyorum oyunda dinlemesi ayrı zevkli. Low honor ile bir kere bitirdim bir daha da bitirmek istemedim "A good Man" duyamadıktan sonra bir anlamı yok.

1- Haritadaki nal işaretlerinden at alabilirsin. Yok ben para vermek istemiyorum diyorsan, Lake isabelleye gidip oradaki beyaz Arap atını evcilleştirebilirsin veya yolda gördüğün herhangi bir ATI çalabilirsin.
2- Suya girerek temizlenebilirsin veya hotel de duş alabilirsin.
3- Marketlerden havuç, elma gibi şeyler alarak ATI besleyebilirsin.
4- Silahın rengini değiştirebilirsin ve üzerine desen koyabilirsin. Hasarı falan artsın istiyorsan silahcıdan Express mermi veya High velocity mermi alıp kullanabilirsin.

Bu atlara özelleştirme yapılıyor mu? Bir de atı temizleyemiyorum.

Bu atlara özelleştirme yapılıyor mu?
Evet. Ahırlarda saddle yani eyer ve atın saçı, kuyruğu gibi şeyleri değiştirebilirsin. Ahırdaki eyerleri beğenmez isen haritada pati işareti olarak gözüken trapperdan hayvan derileri ile daha güzel eyerler yapabilirsin. Ama her hayvan derisi ile olmaz trapper da yazar hangi deriden olması gerektiği ve bütün deriler perfect olmak zorunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı