RDR 2 at için yemek nerede bulunur?

"şiddetle tavsiye ediyorum" Yazısını sonradan gördüm. Ne diyo bu gevşek ya dedim içimden.
Arthur Morgan gelmiş geçmiş en iyi karakterdir benim için ona o kadar bağlandımki artık aileden biri gibi hissettiriyordu. Adamlar yapmış.

Cünkü o "A good man" That's The Way It Is. Her gün dinliyorum. Gerçekten abartmıyorum, her gün dinlerim.

Cünkü o "A good man" That's The Way It Is. Her gün dinliyorum. Gerçekten abartmıyorum, her gün dinlerim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırf bu müzikleri dinlemek için müziklerin çaldığı görevleri tekrar oynuyorum oyunda dinlemesi ayrı zevkli. Low honor ile bir kere bitirdim bir daha da bitirmek istemedim "A good Man" duyamadıktan sonra bir anlamı yok.

Bu atlara özelleştirme yapılıyor mu? Bir de atı temizleyemiyorum.

Bu atlara özelleştirme yapılıyor mu?
Evet. Ahırlarda saddle yani eyer ve atın saçı, kuyruğu gibi şeyleri değiştirebilirsin. Ahırdaki eyerleri beğenmez isen haritada pati işareti olarak gözüken trapperdan hayvan derileri ile daha güzel eyerler yapabilirsin. Ama her hayvan derisi ile olmaz trapper da yazar hangi deriden olması gerektiği ve bütün deriler perfect olmak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…