Sürprizbozan RDR 2 avcılık ile skin alınabilir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ElmalıGofret

Hectopat
Yer
Kocaeli/İstanbul
RDR2'de tavşan, tilki, sincap ve diğer bütün hayvanları hangi silah ile öldürürsek perfect skin alabiliriz? Bison ve geyik gibilerini kafadan Sniper vurduğumuz zaman sorun yok fakat tavşan gibi küçük hayvanları ok ile vurduğum da 3 yıldız olan hayvan 2 yıldız oluyor.

RDR2 de avcılık için hayvanın bilgilerine erişmen lazım sağ tık yapıp ardından info ya basacaksın orada ne tür silahla vurursan 3 yıldız alabilceğin yazıyor tavşan sincap gibi hayvanlar için avcı tüfeği var silahçıda onu alacaksın.

Öncelikle avlayacağınız hayvanı dürbünle veya yanına yaklaşarak, PC'de Q ileydi sanırım, hayvanı incelerseniz ayrıntılı bilgileri açığa çıkıyor. Antilop veya Kanada geyiği gibi hayvanlar tüfekle mükemmel vuruş yapılabilse de çoğu hayvanın farklıdır. Dead Eye'ı açarsanız hayvanın zayıf noktaları kırmızı renkle gösterilir, uygun bir silahla onları vurarak mükemmel bir vuruş yapmaya çalışın. Vurduğunuz bölge ve kullandığınız silah kusursuz skin elde etmek için önemli.

Veya isterseniz avlamak istediğiniz hayvanı, bu tavşan gibi küçük hayvanlarda ve ayı gibi vahşi ve cüsseli hayvanlarda pek işe yaramıyor, kement ile yakalayıp bıçaklarsanız kusursuz bir avlanma gerçekleştirirsiniz.

Fakat keşfettiğim kadarıyla bu şartlar Efsanevi Hayvanlarda pek geçerli değil, zayıf bölgesinden vurmadığım halde doğrudan efsanevi skini eksiksiz şekilde aldım çoğu kez.

Öncelikle avlayacağınız hayvanı dürbünle veya yanına yaklaşarak, PC'de Q ileydi sanırım, hayvanı incelerseniz ayrıntılı bilgileri açığa çıkıyor. Antilop veya Kanada geyiği gibi hayvanlar tüfekle mükemmel vuruş yapılabilse de çoğu hayvanın farklıdır. Dead Eye'ı açarsanız hayvanın zayıf noktaları kırmızı renkle gösterilir, uygun bir silahla onları vurarak mükemmel bir vuruş yapmaya çalışın. Vurduğunuz bölge ve kullandığınız silah kusursuz skin elde etmek için önemli.

Veya isterseniz avlamak istediğiniz hayvanı, bu tavşan gibi küçük hayvanlarda ve ayı gibi vahşi ve cüsseli hayvanlarda pek işe yaramıyor, kement ile yakalayıp bıçaklarsanız kusursuz bir avlanma gerçekleştirirsiniz.

Fakat keşfettiğim kadarıyla bu şartlar efsanevi hayvanlarda pek geçerli değil, zayıf bölgesinden vurmadığım halde doğrudan efsanevi skini eksiksiz şekilde aldım çoğu kez.

Evet efsanevi hayvanlar için öyle fakat benim sorduğum şey tam olarak küçük hayvanlar için hangi silah ok ile tekte de vursam yine de 2 yıldız.

Evet efsanevi hayvanlar için öyle fakat benim sorduğum şey tam olarak küçük hayvanlar için hangi silah ok ile tekte de vursam yine de 2 yıldız.
Ok çeşidine dikkat ettiniz mi, küçük okları kullanmaya çalışın. Tavşanı kusursuz avlamak gerçekten zor, Challenge görevini yaparken zorlanmıştım.

Avcı tüfekleri ve düşük kalibreli mermiler kullanmak gerekiyor. Veya ok. Ok küçük hayvanlara zarar verebiliyor. Düşük kalibre mermili avcı tüfekleri daha iyi o yüzden. Kafadan vurmaya çalışmanız lazım. Maalesef her zaman perfect condition tutturmak zor. Özellikle sincaplar bu konuda çok yoruyor. Sniper türü silahlar büyük avlar için işe yarıyor. Küçük avlara zarar veriyorlar. Avcılık için kokuyu bastıran ilaçlar falan olabiliyor. Onları da kullanın. Bu sayede hayvanlara yaklaşınca kaçma şansları azalıyor. Daha rahat şekilde yakından nişan alabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı