Çözüldü RDR 2 ayarları değiştirdikten sonra donma oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

YusufAli123

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 15-FA1018NT Laptop :
Intel i7 13700H
16GB 3200MHz Ram
1TB NVMe M2 SSD
RTX 4050
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
Intel i7 13700H
RDR 2'de herhangi bir grafik ayarını değiştirdiğim zaman donma oluyor. Başka ayarlarda bir şey yok ama grafik ayarını değiştiriyorum, oyun donuyor. Oyunu kapatıp açmadan da geçmiyor. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. Çözüm :

C:\Users\KullanıcıAdı\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings

Klasörde mevcut olan ''system.xml'' hariç bütün dosyaları silin.

Yani. ''sga_vulkan_final_init'' başlayan ve "400042567_" rakamlarla sahip olan ''bin uzantılı'' dosyayı silip oyuna tekrardan gir.

Birde ''system.xml'' dosyasını düzeltip.

"<asyncComputeEnabled value="true" />" olan değeri "false" yapın.

Vsync kapat ve oyundan çık.
Vsync ile alakası yok Vsync oyundaki görüntü yırtılmasını engeller. Ve kapatmasıda zararlı RDR 2'de çok fazla görüntü yırtılması var.

Vulkana geçirince oldu. Ama vulkana geçince grafikler veya performans falan düşer mi?
Birçok reddit kullanıcısı vulkanın grafik ve perf açısından çok küçük farkla daha önde olduğunu söylüyor fakat ben directxde 3-4 fps daha yüksek alıyorum şahsen. Grafikde de gözle görülür oynama yok.

Birçok reddit kullanıcısı vulkanın grafik ve perf açısından çok küçük farkla daha önde olduğunu söylüyor fakat ben directxde 3-4 fps daha yüksek alıyorum şahsen. Grafikde de gözle görülür oynama yok.
Redditden buldum görüntüleri attım onuda deneyip FPS arttırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı