Çözüldü RDR 2 Ayı görevi kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Atlas0120

Centipat
RDR 2 oynuyorum, ayı görevi var ona gittim kampataki House adlı kişiyle gidiliyor ismini doğru hatırlıyorsam. Her neyse ayı için tuzak kurduk ayı geldi ama beni öldürdü. Sonra bir göl kenarında uyandım baktım görev yok, ayının olduğu yere gidiyorum ayı da yok, kampa gidiyorum görevi aldığım kişide yok. Bu görevi tekrar nasıl alacağım. Save'den geri dönemiyorum.

Çözüm
Korsan oyun reklamı yapmıyorum oyunda görev sorunu var diyorum.
Aynı sorunu yaşayanlar için yazıyorum sitede cevabı bulunsun:
Sorunu çözdüm.
Görevin olduğu yerde haritada zaten ayı resmi kalıyor öldürürseniz ayı resminde bir çarpı işareti ile görev bitti demek istiyor. Ancak görev bitmediyse sadece ayı resmi oluyor. Kampa gidin birkaç gece dinlenin yada başka bir görev yapın daha sonra kaybolan ayının ölduğu yerde kırmızı bir tik çıkacak. Görev yerine gidin izler arayın inceleyin sonra takip edin ayıyı bulursunuz ve öldürürsünüz.
24 saat uyumayı dene bazen oluyor böyle şeyler.

Peki o haşmetli soruyu sorayım oyun orijinal mi? (Benim inancım ektedir)
Hocam bende ki orjinaldi ilk seferinde bende aynı senaryoyla karşılaştım. Ayı geldi beni öldürdü sonra bir daha giremedim o göreve. Oyunu temelli bitirdiğimde gidip avlamıştım

İyi ki ayıyı ilk seferde öldürdüm. Pompalı kullanın ölmüyor normal tabanca ile zor...

Springfield rifle veya rolling block rifle ile kafadan tek yiyordu galiba.

Şimdi internette şunu buldum bazı kişilerin işine yarayabilir deneyeceğim işime yararsa çözüm olarak atarım. Çok uzun olduğu için link olarak atıyorum çözüm burda demişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…