Sürprizbozan RDR 2 bitti

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hocam oyunu oynarken zaten hosea dutch ve Arthur'un ilişkisinden vs. bahsediliyor. Özellikle chapter 3'te balık tutmaya gittiğimiz zaman.

Ne oyundun be usta harbi oyunun her bölümleri böyle ilk olarak sıkıcı geliyor sonra bir şeyler oluyor aksiyona dönüyor oyun adam vururken aldığım zevk çok iyiydi yapay zeka zaten diyecek bir şey yok Arthur Morgan çok iyi bir karakter ilk 3 girer bende 150 liraya hayatımda harcadığım en iyi oyun.

C1 olabilecek EN İYİ hikaye açılışlarından, çok iyi hazırlıyor.

1,5 yıl önce bitirip, bitirdikten sonra 1-2 hafta boyunca boşlukta kalıp durduk yere ağladığım (ciddi ciddi) bir oyundur RDR2. (hala bile Arthur'un ölümündeki şarkıyı dinlerken veya herhangi bir yerde resim olarak görsem bile gözümden yaş geliyor.)

Johnun kısmına gelirsek, Abigail ile at arabasında başladığınız yerden sonra bitmiyor, daha ilerisi var. Hikayeyi anlamamak içinde kusuruma bakmayın ama zorlamanız lazım, oyun hikayeyi çok anlaşılır bir şekilde anlatıyor zaten.

Oyunda side questler ve random questler var zaten yüzlerce. Eğer hepsini Arthurla iken bitirmediyseniz daha çıkacaktır. (johnla beraber NEW AUSTİN açılıyor zaten daha fazla random ve side quest demek). Bunlar dışında oyunda 15 tane challenge var, tüm hayvanları bulabilirsin ve %100'leye bilirsin. Hikaye değil, İlerlemeyi %100'lemediğin sürece sıkılman biraz zor.

Oyun yavaş bir oyun, bu yüzden kimseyi sevmediği/sevemediği için yargılamıyorum/yargılamayacağımda. Ama oyunun amacı da bu zaten; gerçekçilik. Oyunda süper kahraman değiliz, bir yerden diğer yere hızlıca uçmuyoruz, atımız var onun ile bir yerden bir yere gidiyoruz. Hayvanları sıra tabanlı oyunlar gibi avlamıyoruz, gizlenmemiz ve uzun süreler bekleyebilmemiz lazım. Gerçek hayatta hayat nasıl yavaş geçiyor, bu oyunda da aynı şekilde geçiyor.

Geceleri crash of worlds dinleyerek uyuyorum 4 5 gündür artık ne yapacağım şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…